USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку розпродаватимуть землю

22 Серпня 2013 10:21
У Луцькраді шукають виконавця послуг із виконання робіт із землеустрою ділянок, які хочуть продати під час земельних торгів або віддати в оренду, інформують у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Вже оголосили конкурс, переможці якого займуться виготовленням та погодженням проектів землеустрою ділянок, в установленому законодавством порядку.

Зокрема, продаватимуть або віддадуть в оренду наступні земельні ділянки:
У Луцьку на вулиці Ветеранів, орієнтовна площа – 0,14 гектара, цільове призначення – для будівництва та обслуговування торгово-офісних приміщень - продаж земельної ділянки у власність.

На вулиці Глушець, площа – 0,08 гектара, цільове призначення – для будівництва та обслуговування торгово-офісних приміщень - продаж земельної ділянки у власність.

На вулиці Єршова, площа – 0,25 гектара, цільове призначення – під будівництво та обслуговування об’єкту автосервісу - продаж земельної ділянки у власність.

На вулиці Єршова, орієнтовна площа – 0,25 гектара, цільове призначення – під розташування стоянки та споруд для зберігання транспортних засобів - продаж права оренди.

На вулиці Ківерцівська, орієнтовна площа – 0,07 гектара, цільове призначення – для будівництва та обслуговування об’єкту автосервісу - продаж земельної ділянки у власність.

На вулиці Львівська, орієнтовна площа – 0,04 гектара, цільове призначення – для будівництва та обслуговування закладу торгівлі або закладу громадського харчування - продаж земельної ділянки у власність.

У Луцьку на вулиці Мамсурова, орієнтовна площа – 0,52 гектара, цільове призначення – для будівництва та обслуговування виробничих та складських приміщень - продаж земельної ділянки у власність.

На вулиці Ранкова, орієнтовна площа – 0,16 гектара, цільове призначення – для будівництва та обслуговування виробничих та складських приміщень - продаж земельної ділянки у власність.

У повідомленні йдеться, що бажаючі взяти участь у конкурсі можуть звернутися за адресою: 43025, Луцьк, вулиця Лесі Українки, 35, управління земельних ресурсів Луцької міської ради, кабінет 21.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сусід Показати IP 22 Серпня 2013 13:34
А на ветеранів це не та ділянка біля архіву, на якій вже підготовчі роботи до будівництва розпочались???
Факт Показати IP 22 Серпня 2013 14:16
Якщо вже написане чітке призначення то це означає що кошти мерові і земельній комісії вже поступили. А конкурс оголосили бо законодавство так вимагає. На вулиці Єршова, площа – 0,25 гектара, цільове призначення – під будівництво та обслуговування об’єкту автосервісу - продаж земельної ділянки у власність. На вулиці Єршова, орієнтовна площа – 0,25 гектара, цільове призначення – під розташування стоянки та споруд для зберігання транспортних засобів - продаж права оренди. А якщо я хочу одне призначення на дві ділянки, чи місцями поміняти то вже неможна?
Лучанин Показати IP 22 Серпня 2013 14:18
Добре, продаж ділянок - наповнення бюджету міста. Тіпа оправдано. А для людей, для лучан, міська влада щось робити взагалі думає? Я маю на увазі облаштування і створення зелених ділянок (парків, скверів тощо). Чи вони можуть тільки продавати і нищити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus