USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку створять центр для бездомних

23 Квітня 2013 17:50
Центр реінтеграції бездомних громадян планують створити у Луцьку, оскільки цей проект переміг у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2012 року.
Із Державного фонду сприяння місцевому самоврядування в Україні надійшов офіційний лист на ім’я Луцького міського голови з інформацією про те, що проект «Створення Центру реінтеграції бездомних громадян в місті Луцьку» став переможцем Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2012 року, - повідомили у відділі проектної діяльності управління міжнародного співробітництва та туризму.

Після внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» в частині фінансування Програм-переможців Конкурсу укладуть партнерську угоду щодо реалізації проекту між Луцькою міською радою та дирекцією Конкурсу та затверджуватимуть кошторис витрат відповідно до заходів проекту.

Інформація про результати конкурсу розмістили на веб-сторінці Дирекції Конкурсу (www.municipal.gov.ua).

Зокрема планують утворити систему реінтеграції та забезпечення повноцінного включення у суспільство бездомних громадян, а також забезпечать вільний доступ бездомних громадян до отримання допомоги. Завдяки впровадженю заходів проекту вдасться привернути увагу громадськості до проблем безпритульності, забезпечити толерантне ставлення до бездомних.

Для потреб Центру реінтеграції в рамках вищезазначеної ініціативи планують здійснити реконструкцію приміщення та відповідно його обладнати, закупити спеціалізований автомобіль, а також створити умови для відділення нічного перебування бездомних та для відділення ресоціалізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
олександр Показати IP 23 Квітня 2013 19:31
о це проект конкретно и по сути и по божому за це вам воздасця в самом деле дуже багато на вулици по ризним причинам така держава захистить ту купку людей ужас яки подають декларацийи про доходи чиновники не вже ви не люди мильярди а вони кусочок хлиба на мусорци шукають хиба ви украйинци
олександр Показати IP 23 Квітня 2013 19:40
депутатам треба подати на розгляд законопроект про обовязковий податок для багачив кучерявих податок для бездомних скинтесь по 50 коп и всих обигрийете гордисть будете мати що спасвйете людей вид холоду и голоду задумайтесь куда ми йдем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus