USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відкриють пункт безплатного доступу до інтернету

4 Листопада 2013 18:07
Волинська обласна бібліотека для юнацтва стала переможцем ІV раунду конкурсу програми «Бібліоміст», отримала 10 сучасних комп’ютерів з ліцензійним програмним забезпеченням, принтер-сканер-ксерокс. Вартість обладнання на суму 6500 доларів США, - повідомляє «Слово Волині».

6 листопада о 15 годині в бібліотеці відбудеться відкриття Пункту безкоштовного доступу до Інтернету. Відкриття організували працівники обласної бібліотеки для юнацтва спільно з своїми партнерами, активними користувачами – «Дискусійним клубом міста Луцька», учнями Луцького навчально-реабілітаційного центру, учасниками гуртка Палацу учнівської молоді м. Луцька та клубом сімейного дозвілля «Креативний простір».
ЧИТАТИ ЩЕ: «У БІБЛІОТЕЦІ НАВІТЬ ПРОВОДИЛИ ДИСКОТЕКИ». ІНТЕРВ’Ю
У програмі: засідання «Дискусійного клубу міста Луцька», який згуртував творчих аналітиків, студентів вузів, користувачів бібліотеки, буде проведене у формі кейс-методу на тему «Соціальна пасивність громадян». Цікавими для присутніх будуть презентації створені членами клубу; тренінг мультимедійна терапія: створення анімаційних проектів та роль анімації для здоров’я і розвитку дітей. Під керівництвом Шкідиної О.А. (керівник анімаційної групи дитячо-юнацької телестудії) та дітей Луцького навчально-реабілітаційного центру при
допомозі волонтерів – гуртківців Палацу учнівської молоді м. Луцька будуть створюватись герої нових анімацій. Для присутніх демонструватимуться виготовлені гуртківцями відеосюжети.

Присутні матимуть можливість ознайомитись з виставкою робіт художника Кумановського М. І. Завершить чудову імпрезу клуб сімейного дозвілля «Креативний простір», який діє при книгозбірні.

Під час відкриття Пункту безкоштовного доступу до Інтернету глядачі зможуть не тільки побачити, почути, а й дізнатися більше про бібліотеку, послуги які вона пропонує, стати користувачем бібліотеки. Ну і звичайно скористатися безкоштовним Інтернетом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus