USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку заборонили експлуатувати чотири ліфти багатоповерхівки

25 Лютого 2010 18:48
Спеціалістам ПП «Укрвертикаль»заборонено виконання робіт із технічного обслуговування та ремонту ліфтів, експлуатацію 4-х ліфтів, встановлених у житловому будинку по вулиці Гончара,3 у Луцьку, які належать ОСББ «Моноліт-Луцьк».
За результатами перевірки проведеної обласним управлінням Держгірпромнагляду, виявлено, що підприємство «Моноліт-Луцьк» самостійно ввело в експлуатацію 4 пасажирські ліфти без усунення порушень. Їх виявили експерти під час  первинного технічного огляду. Ліфти були не зареєстровані і дозволу на їх експлуатацію контролюючі органи не надавали, - повідомляє прес-служба  управління.
Експлуатувати ці підйомні механізми повинно було підприємство «Укрвертикаль». За інформацією управління, працівники цього підприємства порушували «Правила будови і безпечної експлуатації ліфтів».
До адміністративної відповідальності притягнуто голову правління ОСББ «Моноліт-Луцьк» та директора ПП «Укрвертикаль».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
citizen Показати IP 26 Лютого 2010 20:23
Люди за утримання будинку платять - а ліфти відключають:( В місті дуже багато ліфтів які вже давно не перевірявся їх технічний стан.
правдолюб Показати IP 7 Березня 2010 19:34
мжковці хочуть директору на заческу зібратитись. не жалійте люди грошей. бо не тільки в жкг, а й в головах воші ...........
Лучанин Показати IP 15 Серпня 2012 12:32
Тут мова іде про нові будівлі комерційного призначення (наприклад на Кривому валі :-)). Відповідно і гроші є з кого взяти щоб в експлуатацію здати. А ліфти житлових багатоповерхівок, в яких люди наражаються на небезпеку - хабарникам нецікаві.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus