USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку запрацює дитяча школа для майбутніх підприємців

19 Серпня 2013 09:20
Набір у Бізнес-Школу ЮніорБанка стартував у Луцьку. Бізнес-Школа, створена в структурі Приватбанку, проводитиме навчання дітей шкільного віку, заняття будуть доступні усім бажаючим і абсолютно безкоштовні, - повідомляє «Слово Волині».

Школярі зможуть осягати ази підприємництва та фінансів, брати участь у ділових іграх та тренінгах, проходити стажування в банку, а також користуватися банківськими послугами за допомогою «дитячої» пластикової карти Junior, йдеться в повідомленні.

Завдання школи – навчити дітей розбиратися в банківських послугах на рівні клієнта а також підготувати майбутніх працівників-знавців своєї справи.

ПРО ШКОЛУ ФІНАНСОВОЇ ГРАМОТНОСТІ ЮНІОРБАНКУ

«Сьогодні в ЮніорБанку найпотрібніші і цікаві економічні знання отримують більше півмільйона наших дітей, а нашими методиками навчання користуються вчителі кожної четвертої української школи, - каже керівник ЮніорБанку Шеметило Галина. - Сьогодні ми розширюємо програми фінансової грамотності - в рамках «Юніорбанку» працює і школа юних програмістів, в якій діти будуть вчитися алгоритмам і програмування».

Програма фінансової грамотності «ЮніорБанк» принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а для старшокласників - можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності.

Унікальна пластикова карта Junior, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися «дорослими» можливостями і банківськими послугами, а й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.

Більше 160 випускників «ЮніорБанку» на Волині та Рівненщині отримали Дипломи які гарантують проходження практики у ПриватБанку та майбутнього працевлаштування.

Як стати успішним, як планувати сімейний бюджет і власні витрати, перший договір, користування банкоматами, ТСО, Приват 24, екскурсії по банку та ще багато цікавих та корисних знань отримають учні фінансової школи.

«Новий набір учнів на навчальний рік жовтень-грудень 2013р. стартує з вересня.- говорить Галина Шеметило -Усіх бажаючих ми раді вітати у стінах ПриватБанку. У Волинській та Рівненській області на сьогодні лише тренери Бізнес-Школи ЮніорБанку мають спеціальні ліцензії та обладнання для проведення занять по Lego Education WeDo, за допомогою яких діти можуть конструювати роботів та вводити їх в рух за допомогою комп`ютера».

Освітня програма «Юніорбанк» стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні «ЮніорБанк», працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об`єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus