USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку затвердили Програму створення містобудівного кадастру

7 Листопада 2013 10:17
Питання «Про проект Програми створення містобудівного кадастру на території міста Луцька на 2014-2015 роки» розглянули члени виконкому управлінням містобудування та архітектури Луцької міськради вчора, 6 листопада, - інформують Відомості.
Начальник управління Юрій Казмірук пояснив, що суть Програми у тому аби забезпечити єдину політики у сфері містобудування та архітектури, удосконалення містобудівної діяльності, в тому числі шляхом створення та розгортання автоматизованої геоінформаційної системи служби містобудівного кадастру, яка дасть можливість забезпечити органи управління, проектні установи, зацікавлені організації і особи актуальною і об'єктивною інформацією про дійсний стан і статус об’єктів землекористування та нерухомості, зміни їх характеристик, функціонального використання, результатів економічної оцінки, метричні дані тощо.
Програма розрахована на період 2014-2015 років і складається з двох етапів: I етап (2014-2015 роки) – створення у складі управління містобудування та архітектури Луцької міської ради служби містобудівного кадастру та моніторингу, в тому числі формування інформаційних ресурсів містобудівного кадастру та введення в експлуатацію геоінформаційної системи і геопорталу містобудівного кадастру; II етап (2015 рік) – функціонування та удосконалення діяльності служби містобудівного кадастру та моніторингу Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЧП Показати IP 7 Листопада 2013 13:40
Проек Програми створення містобудівного кадастру у м. Луцьк розглянув тільки виконавчий комітет міської ради, а затвердити її (програму) має міська рада. Тому заголовок не відповідає дійсност. На сьогодні для ведення містобудівного кадастру немає відповідного програмного забезпечення. Допоки його не буде,доти створювати таку службу недоцільно. Інакше спеціалістам служби буде неможливо виконувати завдання, покладені на цю службу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus