USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку зібралися молоді громадські діячі з різних країн. ФОТО

30 Листопада 2013 18:18
Два дні безперервних заходів чекають на лучан під час Міжнародного молодіжного форуму, у якому беруть участь громадські активісти з Польщі, Білорусі, Грузії, України та інших країн.

Міжнародний молодіжний форум стартував 30 листопада у Палаці учнівської молоді міста Луцька. У ньому змагатимуться приблизно сорок українських та іноземних громадських організацій. Їх оцінюватиме журі форуму у складі заступника голови Волинської обласної ради Валентина Вітра, громадської активістки Іванни Горбачук, голови Волинського прес-клубу Богдани Стельмах, бургомістра Варшави Мілоша Гурецького та виконавчого директора Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайла Шелепа.

Презентації доробків організацій можна було побачити у рамках виставки в приміщеннях Палацу учнівської молоді.














«Ми робимо такі речі, як батік, імітація текстури, листівки, малюємо. У нас є художні програми, навчальна програма, художні майстер-класи, навчально-оздоровча гімнастика, психологічні тренінги, кіноперегляди з обговоренням, тематичні вечори – поетичні тощо, та лекції по системі управління здоров’ям без хімічних препаратів. Відбуваються також психологічні тренінги, розвиваючі заняття для діток, арт-терпія. Ми функціонуємо лише чотири місяці, але заходи у нас відбуваються щодня. У них беруть участь усі охочі, багато неординарної молоді»,- розповіла Волинським Новинам організатор-керівник арт-клубу «Нота L» Оксана Ганущак.





Один з організаторів форуму Захар Ткачук повідомив, що протягом двох днів відбудеться 25 заходів від громадських організацій Волині та Луцька. Організатори спробували втиснути у два дні всі вагомі заходи, які організовує молодь у Луцьку та на Волині. Відбудуться як розважальні, так і серйозні заходи, серед яких круглі столи, вечірки тощо.

«Великою проблемою волинських і загалом українських громадських організацій є інколи невміння себе правильно презентувати. Тому ще однією великою метою нашого форуму є навчити наші організації показувати їхню роботу з найкращого боку, робити собі рекламу та піар», - розповів Захар Ткачук.



Голова журі Валентин Вітер зазначив, що форум вже виконав перше завдання – зібрав представників громадських організацій різних країн в одному приміщенні. Друге завдання форуму – зробити ці об’єднавчі процеси більш інформативними, щоб вони принесли результати.



Член журі, бургомістр Варшави Мілош Гурецький привітав учасників форуму та повідомив, що дуже зацікавлений побачити презентації учасників заходу, тому що нагода спостерігати за такими подіями випадає не завжди.

Розпочався форум із презентацій організацій-учасників. Кожна з них мала для цього три хвилини.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus