USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку змінили ціну підключення води

29 Липня 2010 11:48
Вартість підключення до мереж «Луцькводоканалу» для громадян буде дорожчою на 20 гривень, а для підприємств – на 40 гривень дешевою.

Таке рішення 29 липня ухвалив виконком Луцькради, – повідомила «Волинська правда».

Днем раніше в АМКУ повідомили, що ДКП «Луцьктепло», КП «Луцькводоканал» та УВКГ «Ковельвооканал» зловживали монопольним становищем на ринку послуг з видачі технічних умов на підключення до мереж централізованого тепло-, водопостачання, а також водовідведення.

Вони необґрунтовано завищували ціни на свої послуги. Нині, дії порушників припинено, а на них накладений штраф у розмірі 22 тисяч гривень – повідомив начальник тервідділення АМКУ області Віктор Гупало.

«Для громадян ціна невелика, то ми і підняли її, а от підприємства платитимуть дешевше», – сказав директор «Луцькводоканалу» Іван Корчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хм... Показати IP 29 Липня 2010 12:22
А яка вартість підключення була раніше? Від чого віднімати 40 грн? чи додавати 20

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus