USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку з’явиться крематорій

12 Травня 2010 15:03
Обласний фонд охорони навколишнього середовища допоможе Луцьку спорудити крематорій для органічних відходів.

Про це йшлося під час обговорення міського бюджету на сесії Луцької міської ради.

Депутати поцікавилися: чи спорудять за містом нову яму Беккера для утилізації органічних відходів лікарень і трупів тварин, адже нинішня яма вже переповнена? Луцький міський голова Богдан Шиба зауважив, що нову яму Беккера споруджувати не будуть. Натомість є домовленості із обласною владою про зведення крематорію.

Так, фонд охорони навколишнього середовища опікуватиметься спорудженням крематорії для органічних відходів. Міське сміттєзвалище планується цьогоріч реконструювати за кошти із державного бюджету. Якщо цих коштів не вистачить, то «підстрахують» із міського бюджету, без участі коштів із обласної казни. Йдучи назустріч місту, обласний фонд виділить кошти для крематорію.

Серед важливих об’єктів, які потрібно спорудити чи добудувати у місті нинішнього року - добудова міської школи № 26, реконструкції пральні у міській лікарні та спорудження водопроводу у мікрорайоні Вересневе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus