USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких супермаркетах продаються умовно їстівні і небезпечні харчі

25 Лютого 2010 10:07
Начальник управління охорони здоров\'я Луцької міської ради Федір Кошель представив власну класифікацію продуктів.
На засіданні луцького міськвиконкому начальник управління охорони здоров’я л Федір Кошель інформував, що в місцевих супермаркетах продають «їстівні, умовні їстівні і небезпечні» продукти харчування. До категорії «умовно їстівних» Кошель відніс солодку газовану воду. «Вона небезпечна, особливо для дітей. Її часте вживання може негативно позначитися на органах травлення та дихання», - додав чиновник.
Перший заступник міського голови Лариса Соколовська була щиро вражена такій градації продуктів харчування. Тим паче, що поділ Кошель озвучив у присутності головного санітарного лікаря Івана Ульчака. Той зауважив, що це суб’єктивна думка Кошеля. «Продукти відповідають стандартам», - зауважив Ульчак.
Луцький міський голова Богдан Шиба жартома зауважив, що Федір Кошель – «серйозний суб’єкт». Іван Ульчак додав, що акцент у харчуванні лучан все ж таки варто зробити на натуральних продуктах.
Федір Кошель додав, що продукти луцьких супермаркетів відповідають міністерським нормам, проте їх таки варто вживати рідко. «Не потрібно їсти ті продукти, що зберігаються протягом року і більше», - наголосив Кошель. Він порадив споживати лучанам крупи, злакові, овочі та фрукти.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 25 Лютого 2010 10:10
Вот интересно к Кошелю в холодильник заглянуть. Чтобы удостоверится в его правдивости.
VTU Показати IP 25 Лютого 2010 10:22
Кому-кому, а Кошелю, думаю, вистачає за що наповнити свій холодильник їстівним.
citizen Показати IP 25 Лютого 2010 17:24
Як подивитися канал СТБ - їхні розслідування - то в супермаркетах по класифікації Кошеля їстивного не існує, або майже не існує. А, що до Луцьких супермаркетах - то бардак там робиться к і в державі - не раз вже баичв в їх на полках прострочений товар, або переклеєні дати троку годності...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus