USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

У мерії дискутували про «знахабнілу олігархічну групу»

30 Жовтня 2013 14:24
Луцькі депутати вважають закон про сплату екологічного податку на утилізацію транспортних засобів «не прийнятним» для пересічного громадянина.

На цьому наголосив депутат Луцької міської ради Юрій Вега під час засідання 46 сесії Луцької міської ради сьогодні, 30 жовтня.
Так, обранець громади вважає, що такий закон обтяжуватиме власників стареньких автівок, серед яких багато пенсіонерів.

«Не можна у примусовому порядку змушувати людей сплачувати ці кошти. А як бути підприємцям-початківцям, які не зможуть придбати «стартовий» транспортний засіб? Ми змушуємо людей ходити по зачарованому колу», - резюмував посадовець.

Він зауважив, що необхідно звернутися до Верховної Ради України із проханням скасувати закон про екологічний збір на утилізацію автівок.

Утім, депутат Луцької міської ради Юрій Корольчук заперечив колезі, мовляв, закон прийняли для того, щоб захистити український автомобільний ринок.
«Якщо ми не підтримаємо власного виробника, перетворимось на країну третього світу», - наголосив народний обранець.

Луцький міський голова Микола Романюк звернув увагу колег, що у зверненні згадується «якась знахабніла олігархічна група». Він поцікавився у доповідача, що він мав на увазі, на що Юрій Вега відповів: «У Верховній Раді цей закон лобіювало обмежене коло людей, отже, це – цілеспрямований бізнес, на якому можна непогано заробити».

Утім, депутатська громада таку ініціативу не підтримала.
ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЬ НЕДООТРИМУЄ ГРОШІ НА ДОРОГИ ЧЕРЕЗ УТИЛІЗАЦІЙНИЙ ЗБІР?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Злий Показати IP 30 Жовтня 2013 18:40
А чому ж цей очкарик Юрій Корольчук сам не їздить на ГАМНОзазі,а крайслером??? В нас немає вітчизняного виробника,в нас криворукі каліки,які не вміють робити нормальні автомобілі. Так дайте людям можливість купувати нормальні якісні авто по розумним цінам,якщо самі не можете цього забезпечити. ТІльки дебіли можуть підтримати закон про утилізацію в нашій країні!!!(та ще й такого розміру). Хлам (вітчизняний виробник) найнебезпечніший на наших дорогах,там гинуть люди! Поки наші придурки-депутати ВР не пересядуть самі на це лайно,то й нема чого людям це впарювати.
лучанин Показати IP 31 Жовтня 2013 12:44
В нас немає вітчизняного виробника,в нас криворукі каліки,які не вміють робити нормальні автомобілі - оце видно як чоловік любить своїх співвітчизників! Те саме до речі сказав і сам пан Боруцький. тільки от вони самі на себе і вийшли. то з піною у рота кричать усі вороги, тільки українська нація - це сила. а коли до діла доходить, то авто ПАТРІОТИ купують у тих же німців, а своїх низивають каліками безрукими. От де він справжній патріотизм, ПОЗОР вам усім пристосуванці, ви хоч фільтруйте, що говорите, і не величайте себе таким великим словом як партіот, бо матір рідну за копійку продасте.
Злий до лучанин Показати IP 1 Листопада 2013 14:51
При чому тут патріотизм? Не всі можуть робити те чи інше,наша країна вже показала свої автомобілі і Росія також,то що я повинен ради патріотизму їздити на наших зламках піддаючи небезпеці свою сім"ю?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus