USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Водій не помітив скутера. Мотоциклісту розтрощило ногу

14 Грудня 2009 10:47
Минулими вихідними на автошляхах Волині трапилася одна-єдина аварія. Іномарка збила скутериста. Вкотре водій машини просто не помітив мопед на дорозі.
 
У суботу на вулиці Дубнівській у Луцьку близько 13-ї години на повороті не розминулися скутер «Альфа» та іномарка «Мерседес». 33-річний водій легковика із Тернополя вирішив на швидкості повернути наліво. Шофер переконався, що зустрічних машин немає. Дорога нібито вільна. Проте чоловік не помітив скутера, який їхав поряд із машиною.
 
Тим часом 52-річний лучанин на безпечній бічній відстані від іномарки їхав у попутному напрямку. За мить «Мерседес» підрізав скутериста і зачепив його крилом. Через потужний удар скутерист злетів на асфальт і забив ногу. Медики «швидкої» констатували закритий перелом стегна. Чоловіка терміново доправили до травмпункту міської лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юка Показати IP 14 Грудня 2009 14:28
одна-єдина аварія?! статистика тішить (мабуть, всі дівчата у вихідні ворожили, тому й чоловікам не було з ким і де відпочивати) :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus