USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь – батьківщина Бумбоксу. Концерт у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

5 Листопада 2013 09:09
«Це найкращий концерт, на якому я була! Це був той випадок, коли хочеться не відриватись, а поглинати кожне слово. І те, що місця були сидячі, було дуже доречним», - ділиться враженнями відвідувачка концерту гурту «Бумбокс», який відбувся вчора, 4-ого листопада у Волинському облмуздрамтеатрі.

Зі слів вокаліста Андрія Хливнюка, те, що його слухали, сидячи, однозначно - плюс. «Адже мене Слухають», - наголосив він.

Зала була заповнена, вільних місць майже було.

Розігрівав гостей луцький гурт «Вакула» (колишній Vickula), який виконав 5 пісень та кавер на пісню «Бумбокс» «Супер-пупер».

«Я «Віскулу», в принципі, не люблю, але можна було терпіти. А коли кавер заспівали, то публіка зраділа, але це більше звучало, як надія, що вже кінець розігріву», - розповідає інша слухачка концерту.

Згодом вийшли без зайвого пафосу Вони - тобто Бумбокс, - мрійливо згадує гостя. Перші, певно, десять пісень були українською мовою. Нові твори по черзі були змішані зі старими добрими хітами. Деякі пісні з альбому «Меломанія» мали нову обробку і не менш чудову! «Я, до речі, це оцінила, отже, не переспівують, а працюють над музикою», - каже ще одна гостя заходу. Були пісні й в акустиці.

«Хливнюк мені ду-у-уже сподобався. Настільки щирий і добрий. Я не відчувала, що це пропіарена зірка на весь СНД. Багато гарного розповідав. Сказав, що Луцьк - це батьківщина практично третини Бумбоксу. Коли представляв музикантів, зауважив, що діджей Валік - з Нововолинська, а гітарист - з Луцька», - каже лучанка.

Викликали гурт на біс один раз. Співали «Поліну» та «Маленьку дитину». Під час виконання біс-твору всі вже стояли.

Гість концерту Олександр резюмував: «Хливнюк дуже дякував за концерт, атмосферу, присутність. І це виглядало дуже щиро. Не було відчуття, що я - слухач, а вони - зірки. Весь концерт був добрим. Таке враження, що це мій старий знайомий друг співав».

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
а ще Показати IP 5 Листопада 2013 09:42
він дякував останньому ряду балкону за енергійність)
Музикант Показати IP 5 Листопада 2013 10:41
Муха кльовий.Наш луцький музикант.Учень легендарного КІНДРАТА.
Сонячна Показати IP 5 Листопада 2013 10:44
СУПЕР гурт!!!!!!! Сотні різних шляхів і конфесій, Тисячі атестатів на рік, Та не лишилося більше професій, Суперзірки всі, всі бунтарі. Кастинг не потребує науки, Кожен здатен на все, що захочеш, Срібні голоси, золоті руки І четвертого розміру очі. Гітаристи, стилісти, моделі, Сталеварів вже не вистачає. Наш зірковий працює конвеєр, Пісеньки пишуться, бабло качається. Майкли Джексони всі, всі Мадонни, Кожен третій, як мінімум, Елвіс. Окуляри, лімо, охорона, "VIP only, only celebrіtіes"
Амадей Показати IP 5 Листопада 2013 19:21
Текст напевно студент писав...гггГ) Дитячий садок, чесне слово! Грамотніше якось би...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus