USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинські спортсмени об’єдналися у «Прайд»

17 Листопада 2015 16:16
Молоді тренери й талановиті спортсмени об’єдналися у громадську організацію «Волинський регіональний клуб бойових мистецтв «Прайд». Свою діяльність вони розпочали розгортати з Луцька.

У коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини керівник організації, майстер спорту України міжнародного класу Олександр Кулаков розповідає, що тренери об’єдналися для ефективнішого виховання здорового покоління.

«Ми побачили наш потенціал й зрозуміли, що можемо більше, ніж зараз робимо, тому об’єдналися в громадську організацію. Ми займатимемося й уже займаємося популяризацією різних видів спорту, таких як рукопашний бій, універсальний бій, бойове самбо, козацький двобій та змішані єдиноборств ММА. А власною активною життєвою позицією показуємо, якою повинна бути молода, процвітаюча та перспективна Україна з її талановитою молоддю», - наголошує Олександр Кулаков.

Про те, що новостворена спортивна організація гідна представляти честь області на державному та міжнародному рівнях - свідчать перші перемоги у змаганнях.

Так, нещодавно члени клубу «Прайд» виступали у складі збірної команди Волинської області у міждержавному турнірі з рукопашного бою пам’яті Дмитра Гвішиані, який відбувся 7-8-ого листопада в Республіці Білорусь, у Бресті. Провівши успішні двобої із представниками Росії, України, Білорусі, Казахстану та Узбекистану, волиняни вибороли бронзу (Пилипчук Назарій – ВОСК «Магістр»), золото (Альберда Олексій та Толосюк Владислав –ВРКБМ «Прайд»), боєць спецпідрозділу «Альфа»із волинської збірної, виборов дві золоті нагороди для команди у вагових категоріях 100 кілограмів та в абсолютній ваговій категорії.

Олександр Кулаков зауважує, що спорт – це не лише здоровий спосіб життя, а й можливість об’єднати різних людей.

«Сьогодні Україна переживає важкі часи, і від кого, як не від нас, залежить майбутнє Волині і майбутнє нашої держави. Тому дуже важливо, аби досвідчені спортсмени спрямовували молодь у правильне русло: вчили ставати відповідальними, цілеспрямованими, сильними, тими, хто поважає ближніх, але й готовий відстоювати свою домівку. Це нелегка праця, адже нам, молодим спортсменам, важко жити і розвиватись в умовах повної відсутності фінансової допомоги з боку державних і недержавних структур. Потрібно за щось їздити на змагання, навчально-тренувальні збори, закупляти спортивне спорядження та заохочувати найбільш талановитих спортсменів. Тому ми, як молода організація, із вдячністю зустрінемо партнерів, які допоможуть нам у вихованні спортивного покоління», - розповідає спортсмен.
Та додає, що у громадська організація «Волинський регіональний клуб бойових мистецтв «Прайд» - не прибуткова організація, а існує виключно завдяки добровільним членським внескам та ентузіазму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus