USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зубаті матрьошки: лучан закликають не купувати російське. ФОТО.ВІДЕО

27 Вересня 2013 15:00
На вулицях Луцька з’явились зубаті матрьошки. Саме такий символ розміщено на плакатах та наліпках, які закликають українців не купувати російські товари у відповідь на низку недружніх кроків північного сусіда щодо України.

Також біля торгівельних мереж, магазинів, ринків та у супермаркетах можна зустріти аналогічні заклики із штрих-кодом товаровиробників Російської Федерації та іншим російським символом – валянками, - інформує Громадський рух «Відсіч».

Поширення таких плакатів, листівок, наліпок триває також в Херсоні, Луганську, Івано-Франківську, Донецьку, Димитрові, Кам'янець-Подільську, Києві, Житомирі, Львові, Харкові, Могилів-Подільську, Тернополі, Одесі, Рівному, Черкасах, Монастириську, Дніпропетровську, Чернігові, Городні, Бершаді, Ірпені, Броварах. Запоріжжі, Кіровограді та Миколаєві в рамках загальноукраїнської кампанії «Не купуй російське!». Невдовзі вони мають з’явитися в усіх регіонах України.

Причиною для оголошення кампанії, інформують організатори, стала злива відверто недобросусідських кроків Росії щодо України – від вбивства українських рибалок російськими прикордонниками до заборони ввезення українських товарів на територію Російської Федерації.

Про заклик Громадянського руху «Відсіч» не купувати російські товари повідомили понад сто засобів масової інформації України, Росії, Білорусі, Казахстану, Естонії, Латвії, США, Канади, Франції, Вірменії і навіть Ірану.

Розпочалась кампанія акцією біля Адміністрації Президента України з вимогами переглянути ставлення до Росії як до стратегічного партнера. Після цього на День Незалежності України в Києві, Дніпропетровську, Одесі, Маріуполі, Житомирі, Ніжині відбулися перші роздачі й розклейки листівок із закликами не купувати російські товари з оголошенням збору коштів на подальше ведення кампанії.

За рахунок тих, хто відгукнувся, зі слів активістів, були надруковані кольорові плакати і наліпки, які разом з виготовленими в основному за кошти самих активістів чорно-білими інформаційними листівками зараз почали поширюватися по Україні накладом у десятки тисяч примірників. Однак у «Відсічі» кажуть, що охочих поширювати листівки сьогодні є приблизно у десять разів більше, ніж можливість організаторів забезпечити волонтерів необхідними матеріалами.

За листівками буквально стоять у черзі активісти з-понад сорока міст. Учасники кампанії зазначають, що люди як у Львові чи Києві, так і в Одесі й Дніпропетровську, переважно негативно оцінюють дії Росії щодо України.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Факт Показати IP 27 Вересня 2013 15:50
То давайте не будемо ходити в супермаркети бо вони належать олігархам, які обкрадають простих людей, не будемо користуватись світлом бо даємо так гроші Фірташу, не будемо виконувати Законів, бо їх приймають продажні депутати, перестанимо платити податки бо завдяки ним жирує Яничар, продажні судді...
Фактові до Факт Показати IP 27 Вересня 2013 16:41
Краще давайте не будемо вживати алкоголю (взагалі ніякого), не бужемо курити чи наркоманити, натомусть будемо вести здоровий спосіб життя. І тоді загребущі олігархи - виробники алкоголю та ліків та продажні мінти, що кришують наркоторгівлю не зароблять на наших болячках.
Я до Факт Показати IP 27 Вересня 2013 17:08
Гарно вправляєшся гугл транслейтом москалю. Хоча ти кацап в душі, або займаєшся перепродажою російського і реально втратиш після цієї акції.
Кац до Я Показати IP 27 Вересня 2013 18:54
Да, я русский в душе.
Юрась Показати IP 27 Вересня 2013 16:09
Хто підтримує пишіть БОЙКОТ !
Анатолій Показати IP 27 Вересня 2013 16:13
Підтримую повністю. Я вже давно некупую Російського.
Авторитет до Анатолій Показати IP 27 Вересня 2013 18:51
Може і їсти скоро припинеш? Тобі не приходило у голову, що товар українського виробника, а зроблений з російської сировини? Видно, ні!
Одначе Показати IP 27 Вересня 2013 16:39
Але найкращий спосіб перемогти ворогів України - не вживати алкоголю (взагалі ніякого), не курити не наркоманити, вести здоровий спосіб життя. І тоді загребущі олігархи - виробники алкоголю та ліків не зароблять на наших болячках.
Юрій Показати IP 27 Вересня 2013 16:40
БОЙКОТ!!!
Відомий економіст Показати IP 27 Вересня 2013 17:02
А якщо ще й не купувати заодно і нічого китайського......
Андрій Луцьк Показати IP 27 Вересня 2013 17:16
Дурна публікація, не може йти від розумного автора. Якщо хтось дурний, то будь розумнішим, або відразу оголошуй війну...
ЯЯ Показати IP 27 Вересня 2013 17:50
Зубата матрьошка - клас :))), як і доберман!)))
543 Показати IP 27 Вересня 2013 18:49
Якщо товар хороший і за привабливу ціну - я його куплю. Мені байдуже чий він. Попахує комплексом менщовартості перед старшим братом.
Че Показати IP 27 Вересня 2013 20:48
Фура із матрьошками на 3 місяці паралізувала роботу митниці...
007 Показати IP 27 Вересня 2013 22:15
Как были вы хохлами продажными, так хохлами и умрете. В основном. И это на Волыни. Что тогда говорить за Крым и Донецк ?
Волинян Показати IP 28 Вересня 2013 00:39
Не знаю тебе особисто 007.Зневажати народ серед якого живеш, остання справа. Одним словом тобі " Чемодан, вокзал, рассея (ПутинлЭнд). Грайтесь там в диктаторів -ліліпутів з комплексами наполеона, запускайтйте балончики з газом.
Аліна Показати IP 27 Жовтня 2013 22:18
Бойкот!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus