USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Як лучани використовують «бандерівський» довгобуд

17 Вересня 2014 09:31
Про спорудження пам’ятника вождеві однієї з гілок Організації українських націоналістів Степанові Бандері в Луцьку сказано та написано вже стільки, що якби слова мали здатність матеріалізуватися, то в обласному центрі Волині вже давно виріс би не один монумент, а ціла скульптурна композиція!, - пише «Волинська газета».

Проте дні поступаються місяцям, ті дають дорогу рокам, а пам’ятника як не було, так і нема…

Натомість підлітки з багатоповерхових будинків, розташованих неподалік Палацу урочистих подій, що в 33-му мікрорайоні, недобудований об’єкт стратегічного історичного значення вже давно використовують за іншим призначенням.

Узимку з постаменту вони навчилися з’їжджати додолу, наче на слаломній гірськолижній трасі. А цієї пори, як бачимо, хлопчиська вправляються з техніки стрибків донизу, перед цим демонструючи якнайщиріші патріотичні почуття.

Тому питання «бандерівського пам’ятника» треба вже ставити в іншому ракурсі: не про дату здачі в експлуатацію говорити, а про захист життя та здоров’я малолітніх лучан, які будь-якої миті можуть стати жертвами довгобуду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дмитро Показати IP 17 Вересня 2014 09:35
знести його і на тому квітка. знайшли де ставити біля загсу то багато розуму нада таке придумати?
віктор Показати IP 17 Вересня 2014 10:03
вітіва на постамент...у вр він геть ніц не вартує
правда Показати IP 17 Вересня 2014 10:42
На жаль у нас багато хто з "чільних діячів" вміють тільки патякати на мітингах, і писати запити. А реально будувати не взмозі. І "троамплін" який стоїть багато років недобудованим є тому приклад.
Надя Показати IP 17 Вересня 2014 12:28
Ні ну якби поставити перед палацом урочистих подій пам"ятник закоханим, якесь сердучко чи голубків, було б набагато краще, а то не дуже вдале місце для Бандери. А взагалі зробіть краще квітничка гарного і все!!! І доречі, його молодятам незручно обходити!!!
Надя до Надя Показати IP 17 Вересня 2014 12:31
Ой, сердечко мало бути в попередньому коментарі!!!
Олександр Показати IP 17 Вересня 2014 12:50
А що, вже не час писати, яким гарним сiм'янином був Бандера? Як в нього було багато дiточок, яких вiн так любив?
Лучанин Показати IP 17 Вересня 2014 16:54
Не треба зносити постамент на майдані Небесної сотніт біля ЗАГСУ в Луцьку, його варто використати для спорудження пам’ятника "небесній сотні" і не буде жодних протистоянь. Спорудження пам’ятника Бандері в Луцьку - це образа тисяч волинян, родичів яких винищили бандерівці в 40-50 роках минулого століття

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus