USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За Бондаря – вже понад 11 тисяч лучан

3 Вересня 2010 16:22
Цими вихідними завершиться третій тиждень збору підписів на підтримку Володимира Бондаря у Луцьку.

Станом на 3 вересня активісти наметової кампанії прозвітували про збір 11 347 підписів лучан – повідомили 3 вересня в громадськму об’єднанні «Луцьк – наш дім».

Найбільш активно до цієї ініціативи долучаються мешканці району ЛПЗ та 40-го кварталу. Цікаво, що люди звертаються не лише, щоб висловити свою підтримку або внести свої пропозиції, а й зі скаргами на проблеми (найбільше – у сфері ЖКГ), які їх турбують.

Люди кажуть, що не знаходять підтримки в діючої влади, відтак сподіваються на участь у їхньому житті депутата обласної ради.

Зі слів депутата обласної ради Володимир Бондаря, наступного тижня він зустрічатиметься із мешканцями будинків, які лишили свої прохання й пропозиції в наметах і про блискавичні рішення деяких проблем одразу ж прозвітує громаді.

У подальшому депутат Волинської обласної ради сприятиме тому, щоб скарги не залишились без відповіді.

Нагадаємо, «волошкові» намети агітаційної кампанії Володимира Бондаря розгорнуті у 10 районах міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
Бондарик Показати IP 3 Вересня 2010 16:42
Шановний Володимире!!! За Вашої каденції губернатора Київський майдан заріс будяками. Дякувати Богу, Борис Петрович навів порядок і на площі замісь буряків зацвіли квіти. Низький Вам Борисе Петровичу уклін. Але попросіть ще Бондаря на прибраному Вами майдані не топтати газони своїми палатками, мається на увазі газон на виїзді від ОДА на пр. Волі. Витоптали всю траву на газонв, як кажуть :свиня вона і в Африці свиня.
PR-ac до Бондарик Показати IP 4 Вересня 2010 13:35
ще один хлопчику ;-) у вашому часовому просторі так дивно зливаються у єдине ціле каденції Бондаря та Романюка, що я якось навіть і не знаю, що вам порадити. "Любіть, обнять і плакать над тобой" Це Ваш був камєнт про будяки на Волинській правді? Чи це хоровоє пєніє під суворим диригуванням?
Не соціолог Показати IP 3 Вересня 2010 16:45
Перевірити достовірність підписів важко, але це явно перевищує кількість відсотків, які "написали" Бондарю окремі соціологи. Особисто не буду підтримувати Бондаря, як і всіх (Романюк, Шиба, Грицюк) хто були при владі. Але й негативно оцінюю лжесоціологію, навіщо так брутально принижувати цілу науку, ганьбити професію?
FANTOMAS до Не соціолог Показати IP 4 Вересня 2010 00:00
Помните , как лет 25 назад комсомольские вожди соревновались - кто больше "писем" СТОП , МИСТЕР РЕЙГАН вырежет из номеров Комсомольской правды и вышлет в Штаты ? Хорошо помню отчеты типа "...Рожищенский райком комсомола собрал подписи и отправил ...тысяч писем протеста поджигателю войны ... в Белый дом..." Идиотизм - категория вечная и переживет всех нас. К сожалению. Я просто не обращаю внимания на все эти чингизхановские палатки ... Азия - с...
Волиняка Показати IP 3 Вересня 2010 17:48
Вже раз обТАКакались...
kozak Oleg Показати IP 3 Вересня 2010 18:48
Почалась реклама на ВН... :( Особисто я проти і дуже проти таких кандидатів як Козюра, Бондар, Грицюк - це люди які тільки вміють гарно розмовляти, брехати, обгадити всіх інших які вони погані, при тому, що самі нічого толкового не зробили. От пригадайте, що зробив той же Бондан при владі - Н І Ч О Г О!!! І це повна правда, той же Козюра тільки піариться на баннерах, по ТВ як він дбає про народ, а на ділі він нічого насправді не робить....... Просто певні бізнесмени вкладають дуже хороші гроші на розкрутку Бондаря, от скажіть тут до виборів про його нічого чути не було, що він комусь допомагав, а тут вдруг і школі дарить електронні підручники на дисках і по всьому місту палатки і так критиє побудову нового басейну, а на ділі даже на розгляд не вносить це питання в обл. раді....
PR-ac до kozak Oleg Показати IP 4 Вересня 2010 13:32
хлопчику, це питання йшло запитом на розгляд облради та до прокурора. Ви погано моніторите події передвиборчих скачек. Обережно, бо премію знімуть
ШУм Показати IP 4 Вересня 2010 12:10
ЦЕ ПІАР ХІД -11 У ЛОТО ЦЕ "БАРАБАННІ ПАЛОЧКИ" И ВСЕ. БІЙ БАРАБАН БІЙ.
Проста людина Показати IP 4 Вересня 2010 13:38
Я не можу сказати, що я визначилась за кого буду голосувати але з Козюрою стикалась, коли потрібна була юридична допомога, на Коперніка 8а розташований його офіс і Юридична компанія ЛІГА ПРАВА здається. ДУЖЕ допомогли і безкоштовно. Це було рік тому, не перед виборами. Будуть в нашому подвір'ї ставити майданчик, здається ще в кількох дворах також.
))) Показати IP 4 Вересня 2010 13:52
Таварісчі! Форум - це забор, на якій прийнято писАти нецензурщину. Оди своїм керівникам, будь ласка, пишіть у книги скарг та пропозицій. "Будяки" Бондар у 2007 році розсадив спеціально, щоб через 3 роки спаплюжити рейтинг Романюку. Що вже там мєлочіцца, гулять так гулять. Нарахувала по камєнтах 4 теми, де якийсь придурок дописує про міфічні будяки. Будь ласка, переключіть цю хвору людину на щось інше: Бондаря можна простібати і з інших приводів.
С В М Показати IP 4 Вересня 2010 15:18
А чого ))) не простібаєш ,якщо можна, що кишка тонка????? Чи Бондар заплатив, бо будяки в очі колять????
))) до С В М Показати IP 4 Вересня 2010 22:33
котіку, на все свій час ))) не гоні лошадєй, ще цілих 8 тижнів )))
Бондарик Показати IP 4 Вересня 2010 15:25
За кожен комет з термном "БУДЯКИ" платять по 100 грн. Приєднуйся PR-ac. Підзаробиш.
))) до Бондарик Показати IP 4 Вересня 2010 22:35
мені платять по 200 за гідну відповідь на кожен срач. Ви працюйте, я підзароблю )))
йован Показати IP 4 Вересня 2010 15:48
Будяки були конкретні,при Бондарю зійшли,при Романюку розцвіли,Клімчук прибрав, Факт.
))) до йован Показати IP 4 Вересня 2010 22:37
тоді виходить, що Француз зорав та засіяв )))
Волиняка Показати IP 5 Вересня 2010 23:44
Голосуй-не голосуй все одно одержиш...
Я Показати IP 6 Вересня 2010 09:29
Якщо люди залишають заявку про проблеми, то це ще не означає, що вони голосувати будуть. Зараз люди у відчаї, бо всюди г..но, то вони до будь-кого будуть звертатися за допомогою. Мій батько тоже залишав шось там в тих палатках, а от голосувати, вибачайте Володимире Нальковичу, буде зовсім за іншого. Отака то халепа...
Парацельс Показати IP 6 Вересня 2010 09:51
Що б хто не казав, у Бондаря в одного сама яскрава на цей момент компанія. І я собі так думаю,що волошкові намети - це швидше рекламо-впізнавання, ніж ставка на ті списки. Хоча списки для "прощупування" ситуації - теж річ непогана. "Господа, технологии, господа". Налькович не настільки "будяк", щоб опиратися на ці списки... А от Романюк, на якого мав сподівання, розчаровує... Фотки в газетах - по півсторінки якесь розгублене лице припухле з дрібненьким текстюнчиком. Мовчання це якесь недолуге....
ЛТП Показати IP 6 Вересня 2010 10:57
Волошка синя (Centaurea cyanus (All.) Dost.) — рослина родини айстрових.Розмножується насінням, схожість якого зберігається до 10 років. Ось чому волошка синя є злісним бур'яном. Символічно "однако".
УЧИСЬ Показати IP 6 Вересня 2010 11:20
Волошка синя (Centaurea cyanus (All.) Dost.)Латинська назва роду походить від імені міфічної істоти кентавра Хірона, який вважався одним з кращих лікарів.
Читачка Показати IP 6 Вересня 2010 11:38
А мені особисто Бондар імпонує і як політик, і як людина. Що не кажіть, а він представник нової генерації. Нехай пан Микола керує собі успішненько банком, у нього це гарно виходить. А Нальковичу бажаємо перемоги усім під’їздом!
Олесь Показати IP 6 Вересня 2010 11:59
Особисто для мене Бондар - на область, це теж саме, що Шиба - на місто. Це в плані того, що нічого доброго для людей вони не зробили і не зроблять. Тільки наш недоумкуватий мер не робить тому, що просто не вміє, а екс-губернатор під час "правління" занадто зайнятий "решаловом", щоб займатися областю.
Олесь Показати IP 6 Вересня 2010 12:06
НОВА ГЕНЕРАЦІЯ, кажете... Поспілкуйтеся з киянами і вони вам розкажуть, чим страшна була "Молода команда" Прибульця, яку зараз потрошки розганяє нова влада ПР, хоча я їх і не люблю... Члени "Молодої команди" за гроші "РЕШАЛИ" рябе і голубе, без оглядки на жодні закони!!! Плати - і вірішемо любе! Так от для мене "Нова генерація" по-волинськи - це Бондар.
ОЛЕСЯ Показати IP 6 Вересня 2010 12:32
Пан Олесь два рази два рази не повторює не повторює. "Рєшалово теж треба вміти рішати". Бондар тим і цікавий, що навіть якщо сам щось не знає, то завжди знайде тих,хто знають. Він вміє створити команду. Так що вкусіться!
Олесь до ОЛЕСЯ Показати IP 6 Вересня 2010 14:17
Шановна пані, я відповім Вам один раз, щоб не повторюватись. Якщо Вас влаштовує "решалово", а не закон, то про що ми можемо сперечатись? У Вас свої погляди на життя, у мене свої і не треба робити з обговорення статті щось на кшталт російських форумів по принципу "Сам дурак!"
Я Показати IP 6 Вересня 2010 13:00
Про яку команду ви говорите? Він і команду свою кинути готовий, тільки ще десь грошима запахне! Йому його команда до одного місця. Треба буде, стару вишвирне, нову набере...
Ха-ха Показати IP 6 Вересня 2010 14:21
Чи не вас бува, й попросили з команди??? Роззуйте очі - всі, хто з ним прийшли в ОДА свого часу, там і працюють. Крім хіба Кривицького, якого Клім "попросив" через пенсійний вік... ТАк що - нЄ махайтЄ вьосламі!!!
Марта Показати IP 6 Вересня 2010 14:56
Люди добрі, ну чого вам так муляє очі волошка? Самі не здатні нічого придумати, а когось критикуєте на все горло. Ясно одне – місту потрібен новий мер!!! А то воно вже занадто погаВнішало...
Я Показати IP 6 Вересня 2010 15:49
На щастя, в команді його я не був. Якось оминуло ))))
))) Показати IP 6 Вересня 2010 15:56
ржака, з будяків плавно перейшли на волошки і на кидалово у команді. Що ж буде в жовтні? мабуть, вспливе причетність Бондаря до жидомарсіянської змови. Не переживайте за кинутих: кожному своє. Толкова людина знайде собі роботу.
Саша. Показати IP 6 Вересня 2010 16:09
Не, ну конечно! Городу нужен новый мэр, но зачем дважды наступать на одни и те же грабли? Одно ... имеем и другое ... нам предлагают! Чем таким Бондарь отличился на губернаторстве, что, ратующие за него, считают его заслугой? Озвучьте список его грандиозных побед?
Я Показати IP 6 Вересня 2010 16:37
То ж познаходили. А осадок то остался ))))
Богдан Показати IP 6 Вересня 2010 18:35
Хтось поцІкавився бІганиною Бондаря по партІях в залежностІ вІд того,звІдки І куда вІє вІтер вигоди?То поцІкавтесь-рІдко хто так вмІє бІгати.Давайте,лучани,поможІть бІдоласІ,може зупиннитьсяє
Саша. Показати IP 8 Вересня 2010 10:19
Эй! Фан клуб Бондаря! Так что там с его победами? Как-то вы затихли... Рассказывать сказочки про то, что он, будто бы, сделает для народа, когда мы его изберём - это мы уже слышали накануне всех прошедших выборов. Надоело. Расскажите о том, что им сделано УЖЕ!!!
))) до Саша. Показати IP 8 Вересня 2010 15:43
ну не можуть же люди цілодобово тільки й те робити, що гадити в Інетах. Не затихли. Працюємо за вашим замовленням.
Саша до ))) Показати IP 8 Вересня 2010 18:14
А Вы разве из фан-клюба? Если так, то отчего ж так долго ищете его заслуги перед Отечеством? Или выбираете из огромного списка - наиболее эпохальные достижения этого гения рода человеческого? Не томите ж душу. Озвучьте!
))) до Саша Показати IP 10 Вересня 2010 11:48
сонечко, давайте мило - скину відповідні тексти і посилання, правда, зараз заруба - немає коли. Не можу ж я цілодобово восхвалять тут будь-кого ))) формат камєнтів трошки вужчий і взагалі не для того - тут швидше забор для виливу підсвідомості, як я подивлюсь )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus