USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

За правопорядком на Волині слідкуватимуть «сторожові пси»

18 Травня 2010 08:45
Голови трьох громадських організацій Луцька 17 травня підписали декларацію про створення коаліції правозахисних організацій «Watchdogs».

До коаліції увійшли громадська організація «Волинських прес-клуб» під керівництвом Ольги Куліш, Асоціація захисту прав молоді Волині, яку очолює Андрій Гаврищук та ВОГО Оксани Ярош «Гендерний центр».

«Коаліція займатиметься всебічним захистом прав громадян, моніторингом і безпосереднім захистом, а також консультуванням незахищених верств суспільства, які не мають коштів на отримання платної юридичної допомоги», - повідомив Гаврищук.

Юридичну допомогу надаватимуть юристи Асоціації захисту прав молоді Волині у вівторок, середу і четвер на волонтерських засадах у приміщенні Луцького прес-клубу. За словами координатора прес-клубу Богдани Стельмах перші консультації юристи почнуть надавати вже цього четверга, 20 травня.

Підписанти пояснюють, що довго думали над назвою коаліції, проте врешті вибрати американську вислів «Watchdogs», що в перекладі звучить як «Сторожові пси». На слензі це тип журналістських розслідувань, які мають на меті слідкувати за порядком і розкривати брехню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus