USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Жертв фашизму у Луцьку привітали «другі» особи області. ФОТО. ВІДЕО

10 Вересня 2013 17:00
Сьогодні, 10 вересня, у Луцьку відбувались урочистості з нагоди 25-ої річниці створення Міжнародної спілки колишніх в’язнів фашизму, інформує Слово Волині.
Розпочалося дійство об 11 годині на Меморіальному комплексі «Вічна слава» у Луцьку. Для колишніх в'язнів виступили студенти Волинського державного училища культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського.
На урочистості прийшов перший заступник голови обласної ради Юрій Лобач. Він також передав вітання від губернатора області Бориса Клімчука та голови обласної ради Володимира Войтовича. «Борис Петрович займається зараз підготовкою до прибуття Президента, а Войтович у відпустці, але серцем вони з нами», – констатував Лобач.
Учасників спілки привітав також заступник директора департаменту соціальної політики Луцької міської ради Олег Главацький.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus