USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ЖКП Луцька не хочуть латати прибудинкові ями. ФОТО

1 Листопада 2013 12:30
Ями замість доріг. На вулиці Шота Руставелі у Луцьку зруйновано майже все асфальтне покриття. Дороги між будинками практично немає, - інформує Комунальний патруль.
«По такій дорозі неможливо проїхати автомобілем не те, що пішки пройти. В мене маленька дитина, я з такого двору не можу виїхати візочком, кожен день це якесь випробування», - оборюється місцева мешканка Людмила.
Зі слів мешканців, за станом доріг ніхто не стежить не те, що планує ремонтувати.
Своєю чергою директор ЖКП № 2 Володимир Рижук зазначив: «ЖКП немає жодного стосунку до дворової території, не робить асфальт. Мешканці не платять за те, щоб ми робили асфальт. Кошти видають з місцевого бюджету. Ями ми підсипали, але вони вимиваються».
Варто зазначити, що згідно з Законом України «Про житлово-комунальні послуги», ЖКП повинні надавати послуги з утримання будинків і прибудинкових територій.
Охорона фундаментів від розмивання шляхом ремонту та відновлення в деяких місцях вимощення, що осіло, і тротуарів біля будівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Та нащо нам вони? Показати IP 1 Листопада 2013 15:41
Яка кормсть від Жеків, щоб тримати армію дармоїдів? ЛІКВІДУВАТИ І ВЗЯТИ ХОЧА БИ ДО УВАГИ ПОЛЬСЬКУ КОМУНАЛКУ...
Смерть ЖЕКам Показати IP 1 Листопада 2013 15:49
На Шота руставелі ЖЕК у будинку 13б за 2013 рік нічого взагалі не зробив. Ось межканці і скинулись по 17 грн на ремонт дверей і фарбу щоб їх покрасити. А жек де? Оце питання! А зараз навпроти нашого будинку люди самі майданчик роблять))) а ЖЕК ДЕ?)))) і ТАКИХ ПРИКЛАДІВ ПОВНО)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus