USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вітання Ігоря Палиці з Днем Незалежності України

22 Серпня 2015 00:00
Бути гідним Громадянином своєї держави і свого міста, плекати національні цінності і щодень невтомною працею доводити усім і кожному – ми сильні і єдині. Це те, чого нині потребує наша держава, у часи неспокою і спільного горя, коли Незалежність доводиться виборювати слізьми і кров’ю.

Ніхто з нас не міг припустити, що на 23-му році Незалежності Україну спіткає лихо війни. Несправедливої, цинічної і нікчемної. Що близький сусід виявиться непримиренним ворогом, не здатним на співчуття і примирення.

Історія вчить нас бути мудрими і не здаватися. Сьогодення ж вимагає від нас бути терплячими і згуртованими. А головне – небайдужими.

Ці слова стосуються кожного Українця, усіх нас з вами, незалежно від віку, професії і соціального статусу. Від Волині до українського Криму, від Прикарпаття до Донбасу кожен сьогодні мусить відчувати особливу відповідальність, називаючи себе Українцем, Громадянином.

Українці! Вітаю вас із Днем Незалежності, цінність якої ми нарешті збагнули і відчули. Будьте чуйними і милосердними, будьте розважливими і проникливими. Завжди будьте Людьми.

Лучани! Я щасливий з того, що разом із вами живу в час, коли нашому рідному Луцьку виповнюється 930 років. І вірю, що спільно ми зробимо наше місто ще кращим. Цінуйте і любіть Луцьк!

Ігор ПАЛИЦЯ, засновник Фонду «Новий Луцьк»

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus