USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Басков ляже під ніж

26 Жовтня 2009 19:11

Російському співакові Миколі Баскову потрібна операція на нозі, адже через травму там накопичується рідина. Про це повідомляють «Волинські новини».
Казус трапився із Миколою Басковим на початку минулого тижня в Києві. Микола був ведучим концерту і, виходячи з-за куліс, не помітив на сцені яму. Оступившись, Басков полетів зі сцени вниз головою. У результаті сильно забитий лікоть, величезний синець на спині і серйозна травма ноги.
По прильоту співака із Мюнхена (Німеччина), де співак проходив обстеження, його зустрічали в аеропорту з інвалідним візком. Але тенор не зміг довго в ньому всидіти. «Мені не по собі, краще вже з палицею», - сказав лікарям Микола. На хвору ногу артист не може ставати. Лікарі вважають, що дає про себе знати стара травма ноги, яку Басков отримав п\'ять років тому, впавши на бетонних сходах на фестивалі «Слов\'янський базар». Нинішній удар припав саме на ту саму ногу.
Через те, що в коліні стала накопичуватися рідина, медики наполягають на операції. Але Басков попросив зачекати, і операцію відклали на два тижні, а поки що Микола спостерігається в московській клініці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонімs Показати IP 27 Жовтня 2009 13:46
Краще б він ліг під асфальтоукладочний каток!!!
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2009 19:09
нафіга Волинським новинам Басков!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus