USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Ді Капріо на рік покине кіно, бо одружується

17 Червня 2010 15:09
Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо не прийматиме пропозицій щодо зйомок у кіно - напружений графік роботи виснажив актора.

Про це інформує ТСН.

Леонардо ДіКапріо нібито остаточно визначився, що тимчасово йде з кіно. Як він заявив, все це означає, що протягом найближчого року він не хоче приймати ніяких запрошень на кінозйомки.

Причиною творчої відпустки для Леонардо ДіКапріо послужив надто напружений графік роботи в останні місяці. Він без перерви працював на знімальних майданчиках Крістофера Нолана і Мартіна Скорсезе. І зараз бажає лише одного - відпочити хоч якийсь час.

Творчу відпустку він збирається присвятити не лише самопізнанню, а ще й особистому життю. Адже нещодавно стало відомо, що актор зробив пропозицію моделі Бар Рафаелі і планує одружитися з нею.

Останнім часом багато відомих акторів прийшли до такого ж висновку. Тому найближчим часом глядачі навряд чи отримають задоволення від кінофільмів за участю Ніколаса Кейджа, Х'ю Гранта та Анджеліни Джолі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
маруся Показати IP 17 Червня 2010 22:31
красафчік

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus