USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Діти відпочили «під пильним наглядом священиків». ФОТО

11 Серпня 2010 13:30
З 26 по 30 липня у Рожищенському районі діяв православний дитячий табір «Літо радості», у якому відпочило близько сотні дітей.

Про це 11 серпня повідомив прес-секретар Волинської єпархії УПЦ МП протоієрей Валентин Марчук.

На запрошення керівника місіонерського відділу Рожищенського благочиння настоятеля Свято-Різдво-Богородичного храму села Попільне протоієрея Віталія Катеринчука відгукнулися священики, які звезли до озера Чебені до сотні дітей.

Їжа зварена на відкритому вогнищі, купання в озері, риболовля, різноманітні ігри – діти робили усе, що подобається, тільки під пильним наглядом священиків. Щодня відбувалися ранкові молитви та вечірні із запаленими свічками і хресною ходою навколо табору.

У таборі відбувалися конкурси, вікторини, командні змагання, довгі розмови біля вогнища із вожатими - студентами Волинської духовної семінарії та священиками, пісні, вірші, міні-вистави.

Останнього дня відслужили подячний молебень та на згадку символічно роздали в подарунок кожному авторучки, якими ще довго дітвора обмінювалися номерами телефонів.






















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читач Показати IP 11 Серпня 2010 15:41
Дивуюся заангажованості ЗМІ - провели 1 табір, а стільки шуму...
Священик Валентин Марчук до читач Показати IP 11 Серпня 2010 16:12
У Волинській єпархії УПЦ проводиться кожного року велика кількість таких заходів.......
Exaboto Показати IP 12 Серпня 2010 12:11
Так... Дітям легко мізки пудрити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus