USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Ківерцівські сопілкарі позбирали всі призи

18 Травня 2010 10:07
Учні Ківерцівської дитячої музичної школи взяли участь у І-у Всеукраїнському конкурсі виконавців на цимбалах і сопілці «Волинська гуковиця», що проходив 14-15 травня у місті Луцьку.
Ківерцівські музиканти змагалися не тільки з музиками Волині, але й Львівської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Чернівецької областей та міста Києва. Вони стали справжніми іменинниками музичного дійства.
Переможцем конкурсу, завоювавши гран-прі, став Микола Яковлюк та отримав нагороду 1000 гривень. Михайло Гладков та Юрій Тьохта посіли відповідно друге та третє місця. Подяками голови журі конкурсу нагороджено вихованця цієї школи Микиту Ільїна та викладача Анну Тьохту, як кращого концертмейстера конкурсу.
А серед колективів-учасників конкурсу дитячий зразковий ансамбль сопілкарів «Ківерцівські дударі» та ансамбль «Чарівна флейта», які очолює Володимир Мартинюк при районному будинку культури імені Ковальова, посіли також перші місця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus