USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Книгу про Володимир-Волинський написав львів’янин. Фото

13 Травня 2010 16:01
На V книжкової виставці-продажу «Книги Великої Волині» відбулася презентація книжки львівського науковця Святослава Терського «Княже місто Володимир».

Про це інформує прес-центр ДП «Волинські старожитності».

Дослідження надруковане у видавництві національного університету «Львівська політехніка» за фінансової підтримки ДП «Волинські старожитності». Як зазначив автор, він протягом 20 років проводив археологічні дослідження Володимира-Волинського. І найбільше вдячний студентам та простим землекопам, без яких би не відбулося жодне відкриття.

Книга про Володимир-Волинський має добротні ілюстрації та зрозумілу структуру.

«Вона не належить до так званої історичної белетристики, до псевдонаукових досліджень. Тому її можна сміливо рекомендувати студентам та й усім охочих знати справжню, а не прикрашену історію краю», - каже співробітник Волинського краєзнавчого музею Олена Бірюліна.

Довідково:

Святослав Терський - доцент Національного університету «Львівська політехніка», кандидат історичних наук, автор багатьох праць із історії та археології Волині.

Зокрема, львів’янин є автором нарисів про Олику, Пересопницю, Володимир-Волинський, Перемишль, Львів. Написав і книжку про Луцьк «Лучеськ X-XV століть».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus