USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кому з волинян довірили керувати заслуженим народним ансамблем

18 Грудня 2013 18:13
Заслужений народний ансамбль пісні і танцю України зі світовим ім’ям «Колос» довірили і надалі очолювати його керівнику Олександру Огородніку. За роки творчої діяльності колектив з Торчина прославив Волинську землю більш як у 10 країнах світу.

Контракт Олександру Огородніку рекомендували продовжити на три роки. Він має очолювати народний ансамбль пісні і танцю України «Колос». Його персону підтримали під час засідання постійної комісії обласної ради з питань духовності, релігій, освіти і науки, культури, засобів масової інформації.

Олександр Огороднік – народний артист України. У 1989 року він був призначений на посаду директора-художнього керівника заслуженого народного ансамблю пісні і танцю України «Колос».

Довідка. Заслужений народний ансамбль пісні і танцю України «Колос» налічує близько 60 чоловік артистичного складу, 40 з яких беруть участь в колективі на безоплачуваних засадах. За понад 60 років творчої діяльності здійснили більше 5000 концертів у різних населених пунктах Волині й за межами краю. Гастролювали на Кубі, в Англії, Німеччині, Франції, Іспанії, Угорщині, Шотландії, Італії, Єгипті, В’єтнамі, Пуерто-Ріко, Конго та інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus