USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельських випускників на «Скрябін-шоу» пригощали піснями, жартами і вином

28 Травня 2010 14:01
27 травня у Ковельському палаці культури імені Тараса Шевченка святковий вечір для випускників музиканти гурту Андрія Кузьменка влаштували справжнє «Скрябін-шоу». Під час майже двохгодинного концерту Кузьма не лише співав, танцював та жартував з випускниками, а й пригощав вином.

Найкращі пісні Скрябіна («Кольорова», «Мур-мур-мур, ми любим гламур», «Танець пінгвіна» та інші) виходили виконувати юні ковельчани прямо на сцену. Випускниць перед піснею співак запрошував покуштувати вина, але, ті, ніяковіючи, погоджувались не всі.
А одним з перших із зіркою «Останній вальс» заспівав 8-річний Віталій.

Кузьма Скрябін також презентував ковельчанам молодих виконавців гурту «Sex shop boys», які виконали кілька своїх пісень, у тому числі й новий хіт «Я тебе кохаю, Я тебя люблю».

Між піснями Андрій поділився своїми враженнями від ковельських випускників: «У Ковелі хотів випити пива з бочки, але черга випускників лише збільшувалася. Простояв хвилин сорок, але так і не дочекався».

А по закінченні концерту Кузьма близько сорока хвилин роздавав автографи та фотографувався з ковельчанами на пам’ять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus