USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк джазуватиме з Рівним напару

17 Серпня 2010 16:50
Третій міжнародний фестиваль «Art Jazz Cooperation 2010» пройде 27-29 серпня в Луцьку та Рівному. Його проведення приурочать до Дня міста та Дня Незалежності України.

Як розповіла виконавчий директор громадської організації «Луцький джаз-клуб» Олена Хаджиоглова, який є співорганізатором фесту, цьогорічний «Art Jazz Cooperation» триватиме 3 дні та збере 56 музикантів з України, Польщі, Словаччини та Росії.

Родзинкою джазфесту стане те, що він відбуватиметься одночасно у двох містах – на території Луцького замку та Рівненського драматичного театру.

Гостями цьогорічного свята стануть такі українські колективи як Luchesk Band, Lela Brazil Project, Тріо Богдана Гуменюка, Rezus Blues, дует Олександра Рукомойнікова та Сергія Давидова, JT Fresh, UKRAPOL, MANSOUND, а також російські дуети Free Spoken Band і Тетяна Балакірська, Ніна Шацкая та словацький колектив Peter Lipa Band.

Спеціальним гостем фестивалю у Луцьку стане джазовий критик та продюсер Петро Полтарєв.

У Рівному родзинкою фестивалю буде джазовий виступ Олега Скрипки, джазові танці у виконанні «Light Dance Company» та мистецький проект «Лінія Джазу». Також тут презентують моновиставу Марії Портнікової за мотивами фільму «Легенда про піаніста».

Квиток на одноденні відвідини фестивалю у Луцьку коштуватиме 20 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus