USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький чиновник зіграє «на пару» з ірландцем

8 Червня 2010 18:06
На фестиваль «Стравінський і Україна», що відбудеться на Волині, приїде ірландський журналіст, перекладач, композитор і музикант Том Мур.

Про це повідомив заступник обласного управління культури Василь Ворон.

Як розповів чиновник, Том Мур приїде зустрітися з волинським письменником Ігорем Павлюком. У планах ірландця – видати книгу поезій Павлюка, перекладену англійською мовою.

Утім, Том Мур не тільки публіцист, а й музикант. Він сам пише музику і її виконує. А час його візиту співпав з проведенням фестивалю «Стравінський і Україна». Тому обласне управління культури планує організувати спільний виступ ірландця та місцевого музиканта, начальника міського управління культури Юрія Поліщука.

«В основі музики Тома Мура покладений ірландський фольклор. Ми сподіваємось, що 14 червня зробимо спільну творчу зустріч Тома Мура з Юрієм Поліщуком. Спробуємо зробити такий своєрідний музичний діалог», - розповів Ворон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus