USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині поєдналися краса народного танцю і духової музики

28 Червня 2014 16:49
Обласний фестиваль народного танцю та духової музики, що відбувається на базі рекреаційно-оздоровчого комплексу «Мальованка» в селищі Дубище Рожищенського району, зібрав чимало людей з різних куточків Волині.

Захід присвячений 200-річчю з дня народження українського Кобзаря Тараса Шевченка.

Сцена перетворилась на великий танцмайданчик, на якому кращі ансамблі танцю області презентували запальні хореографічні композиції, добре відомі загалу народні танці, і глядачі мимоволі підтанцьовували артистам, захоплені чарівністю та простотою мистецтва українського танцю.

Також усі охочі могли відвідати виставку-ярмарок робіт майстрів народного мистецтва, пройти майстер-класи з лозо-, соломкоплетіння, придбати традиційні українські обереги – вишиванки.

Танцювальні колективи почергово змінюють на сцені духові оркестри, чаруючи глядачів живою народною музикою.

Клоуни з веселими конкурсами та розвагами зібрали наймолодших учасників дійства у дитячому містечку.

Слід зазначити, що масовість заходу поступається цьогоріч минулим рокам. Напевно, не до танців волинянам у цей тривожний час неоголошеної війни. А, можливо, підтягнеться народ згодом, на виступи Волинського академічного народного хору та рок-гуртів «Ріплей» і «Триставісім». Свято ж триватиме до опівночі і завершиться фаєр-шоу театру вогню «Аладін».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дубищанка Показати IP 28 Червня 2014 17:07
ага!Бачила я щойно той фестиваль!Вже водять нового голову РДА Дулюка забуханого між палатками.А той щей вишиванку напялив!Тіпа патріот!?А на сцені шо той шо Музика по два слова не могли звязати.А от глядачів реальних там було ну чоловік з 50.А так то артисти для артистів виступають .І для чого такі фестивалі та ще й за бюджетні гроші ?Це можливо щоб обласний депутат Прокопчук трохи свої статки поправив?Бо ж цей патріот зараз путінський бензин не дуже реалізовує , не ті часи тепер.
Анонім до дубищанка Показати IP 1 Липня 2014 16:14
Був і я на заході, сподобалось. Як ті дітки в українських строях несли прапор, як снадували - слава Україні.!!!!!!!! Добра справа і патріотична. Молодці.
шкільний Показати IP 29 Червня 2014 01:06
Прокопчук виявився л****м ... ніколи не думав що Бурий після своїх пригод у Мальованці там ще появиться ,а він в кращій альтанці з компанією весь вечір розважався !!! або ж рука руку миє !!!
Анонім Показати IP 29 Червня 2014 09:54
Прокопчуки молодці!!!! А попробуйте самі щось зробити для поповнення своїх статків - що слабо? Ганити простіше. Навчіться доброти, вмінню порадіти. А то зі всіх щілин виповзають жаби. Це ж са мий великий гріх - заздрість. Праця цієї родини - приклад. Відповідно і цінності у неї інші. Про що свідчить проведення фестивалів патріотичного спрямування.
дубищанка до Анонім Показати IP 29 Червня 2014 17:28
Женя то ти ? може не треба так відкрито за мамку з татком мазю тянути ?
Страж до дубищанка Показати IP 29 Червня 2014 23:43
Навіть якщо і так - то треба, а ти, потворо, не рявкай!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus