USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На ягодах і грибах податківці назбирали більше мільйона. Клімчуку мало

5 Липня 2010 10:52
Сума зібраного мита за збір від заготівлі грибів, плодів та ягід майже втричі перевищив аналогічні минулорічні надходження і становить на 1 липня один мільйон 95 тисяч гривень.
Про це 5 липня під час оперативної наради повідомив голова Волинської ОДА Борис Клімчук.
Не зважаючи на збільшення сплати податків, Клімчук вважає, що кількість зібраного мита недостатня і це «не те, що його задовольняє». Причиною цього губернатор назвав «погану координацію дій податкової інспекції, міліції та ДАІ, цивільних служб».
«Ми знаємо, де концентрується збір чорниці і грибів, подвір’я знаємо, адреси знаємо, склади знаємо. Знаємо про «Продхолод» нововолинський, який експортує до двох тисяч тонн у сезон. Знаємо, що у цьому році, вони вже експортували близько тисячі тонн чорниці… Що «Прохолод» заплатив на кінець-то перші гроші – 51 тисячу 300 гривень. Але з цими об’ємами, які йдуть на експорт це не як не порівнюється…Знаємо про Конякіна,2 в Луцьку. Знаємо все», - прокоментував Клімчук.
Він зазначив, що влада не має на меті «перегружати» бізнес і зовсім не торкається людей, які збирають ягоди. Проте, коли справа стосується великого бізнесу – тут починаються «чорні схеми вивозу плодів і прямий уход від оподаткування».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus