USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пархом’юк і Бортніков написали книгу

20 Липня 2010 12:21
Редакційно-видавничий відділ Волинського національного університету імені Лесі Українки підготував нову книгу «Нариси історії органів державної влади та місцевого самоврядування на Волині (1944-2009 р.р.)».

Про це 20 липня повідомила «Волинь нова».

Її автори - доктор політичних наук, професор Волинського національного університету імені Лесі Українки Валерій Бортніков та заступник луцького міського голови Анатолій Пархом'юк.

Видання містить велику кількість документальних свідчень, архівних матеріалів.

Переднє слово про книгу сказали, оцінивши співпрацю університету і міської ради, луцький міський голова Богдан Шиба та ректор університету Ігор Коцан.

Нове видання автори присвятили 925-й річниці Луцька, 70-річчю створення Волинської області та 70-й річниці Волинського національного університету імені Лесі Українки.

У книзі - шість розділів. Читач має змогу ознайомитися з діяльністю органів влади у повоєнний період (1944-1953 р.р.), дізнатися про пошук оптимальної моделі управління, ознайомитися з тим, як Волинь переходила від перебудови до незалежності, як організовували свою діяльність партійні і державні органи та інше.

У виданні вперше подаються відомості про осіб, які керували областю - обкому партії і облвиконкому, Луцької міської ради, їх вплив на діяльність органів влади на місцях.

Книга ілюстрована знімками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Mika Показати IP 20 Липня 2010 13:41
без питань, історію рідного краю треба знати, цікавитися, читати... ось і буде гарна нагода ознайомитися з новим виданням «Нарисами історії органів державної влади та місцевого самоврядування на Волині (1944-2009 р.р.)» в новинах стільки інформації про віддалені континенти, а тим часом про Волинь знаємо набагато менше,, :( корисна книга для волинян та гостей міста!!!
знаючий Показати IP 20 Липня 2010 14:58
класне видання, от тільки Пархом'юк не написав там жодної сторінки
АРМАДА Показати IP 21 Липня 2010 00:06
Пархомюк - кровосись Украинского народа
Mika Показати IP 22 Липня 2010 15:08
не написати жодної сторінки, зато вписати себе до авторів - справа звичайна Губернський теж з тої київської шевченківської опери але нічого,,,дипломатична енциклопедія вийшла в світ і стала корисною не тільки для студентів КНУ ім.Шевченка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus