USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Драйвовий СКАЙ у Луцьку: глядачі заспівали на одній сцені з відомими музикантами

28 Листопада 2017 11:39
Всеукраїнський тур із нагоди 15-річчя гурт «СКАЙ» завершив концертом у Луцьку, який надовго запам’ятається шанувальникам таланту музикантів запальними танцями, гучними підспівуваннями під улюблені хіти, численними сюрпризами та, безсумнівно, драйвовими емоціями.

Концерт популярного українського рок-гурту відбувся 27 листопада у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

«На цій площі, біля закладу, де ми виступаємо, у 2002 році «СКАЙ» виступав другий раз у житті», – наголосив на початку фронтмен колективу Олег Собчук.

Та зазначив, що відтоді гурт давно не бачився з Луцьком, тож містяни «просто приречені на хороший настрій», який їм забезпечили давно відомі й завчені напам’ять хіти - «Подаруй світло», «Дай мені любов», «Не забувай», «Не йди», «Тебе це може вбити», «Bestдруг», а також нові, дещо більш рокові та відривні, пісні з альбому «Нове життя».
«Як ви розумієте, 15 років – це не так уже й мало, але, якщо чесно, таке враження, що тільки нещодавно розпочали, і, здається, вже навчилися грати, але ще досі вчимося», – поділився лідер «СКАЙ».
Ще з першої композиції увагу всіх присутніх привернув чоловік із блакитно-жовтим прапором на плечах, який із першої ноти почав підтанцьовувати музикантам. Як зазначив Олег Собчук, відданого прихильника їхньої творчості звати Володимир і він не пропустив жодного концерту туру, тому знає програму виступу не гірше за самих виконавців.
Не обійшлося під час виступів і без технічних неполадок. Опісля першої пісні гурт зіткнувся із проблемами зі звуком, тож протягом усього часу музикантам довелося доналаштовувати апаратуру, що, своєю чергою, не завадило публіці «розкачуватися» на повну.
Представляючи чергову пісню, Олег Собчук відзначив, що україномовна музика певним чином привертає увагу до літератури. Так, гурту настільки запав у душу вірш поетеси Олени Журливої «Мовчи», що він вирішив покласти його на музику.
Також публіка змогла безпосередньо долучитися до виконання пісень, адже фронтмен гурту неодноразово «перевіряв» вокальні дані волинян.
«Хочеться всім побажати миру. Так, нам усім зараз тяжко, але, знаєте, українці настільки сильні, що ми навчилися шукати світло навіть у найтемніші часи. Ми вміємо це робити, і нам треба навчитися поважати одне одного, нам потрібно бути одним цілим, як кулак. Коли треба, ми зможемо вдарити, а якщо ми не будемо разом, ми розсиплемося як пісок. Давайте любити та поважати одне одного. Миру нам, добра і світла», – побажав усім Олег Собчук перед піснею «Подаруй світло».
На концерт «СКАЙ» спеціальні запрошення отримали учасники АТО, які прийшли до театру зі своїми близькими.

«Хочеться спокою, хочеться, щоби ми всі могли займатися тим, що нам подобається, тим, що ми вміємо робити, адже ми на своїй землі і чужого нам не треба, бо ми українці. Нам випала честь зробити кавер на чудову композицію Тараса Петриненка «Україна». Запрошуємо усіх заспівати разом із нами цю пісню, вона необхідна нам зараз. Я знаю, що тут (у залі, – ВН) багато наших захисників, наших бійців, людей, які зробили багато для того, щоб ми могли тут співати, могли почувати себе спокійно, адже там на сході є дуже серйозний щит, який ціною здоров’я та життя багатьох захищає нас», – підкреслив Олег Собчук і запросив присутніх бійців на сцену.
Після того, як прозвучала завершальна композиція концертної програми, аудиторія ще довго не відпускала музикантів зі сцени голосними викриками та оваціями з вимогою виконати ще щось на біс.
Наостанок «СКАЙ» анонсував із 2018 року старт музичного турне до Канади та США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus