USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ступці у Луцьку пообіцяли аншлаг. ВІДЕО

25 Лютого 2010 15:49
 
На сьогоднішній виставі «На полі крові» у Народному домі «Просвіта» буде аншлаг – переконана прес-секретар ректора Волинського національного університету імені Лесі Українки Людмила Кух.
Про це вона розповіла на зустрічі із акторами Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка Остапом Ступкою та Дмитром Рибалевським, а також режисером Юрієм Розстальним.
Нагадаємо, що у Луцьку з нагоди дня народження Лесі Українки  відбудеться вистава за п’єсою письменниці «На полі крові».
Остап Ступка вважає творчість Лесі Українки «складною для актора». «Її потрібно розкодовувати», - сказав він. І додав, що п’єсу «На полі крові» їм вдалося хоч трішки розшифрувати. «На сцені я буду захищати свою роль», - сказав Ступка.
Актори розповіли про дивні події, що відбувалися під час підготовки вистави «На полі крові», назвавши їх містичними. Так Остапу Ступці невідома жінка передала книгу, і просила його «прочитати про Іуду». При чому вона не знала, що актор працює саме над роллю Іуди.
Режисер вистави Юрій Розстальний наголосив на тому, що український театр потрібно вивозити закордон, знайомити іноземців саме з українською класикою.
Актори на зустрічі згадали і про плачевний стан українського кіно. Остап Ступка впевнений, що проблема українського кінематографу в тому, що про нього ніхто навіть не говорить. «Я був на програмі Савіка Шустера. Уявіть: серед ночі у Києві доволі серйозні люди почали розмовляти про американські фільми, які стали лауреатами премії Оскар. І уявіть просто парадоксальну ситуацію, що десь у Лос-Анджелесі американці сидять і розмовляють про українське кіно. Це нонсенс», - сказав актор.
Довідково:
Сьогодні, 25 лютого, в Україні відзначають 139-ту річницю від дня народження видатної письменниці та поетеси Лесі Українки.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
citizen Показати IP 26 Лютого 2010 20:26
Звичайно буде аншлаг - остані кивтки в касах були коли я купував.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus