USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку розпочався фестиваль письменників «Лісова пісня»

5 Вересня 2019 23:31
Виставою «Лісова пісня» у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відкрили в Луцьку чотириденний міжнародний фестиваль.

Перед відкриттям фестивалю, зі сцени присутніх привітав письменник Микола Мартинюк.

Він нагадав, що фестиваль «Лісова пісня» відбувається на Волині з 2001 року.

«Цей фестиваль започаткований з ініціативи Волинської обласної організації Національної спілку письменників України. Ми хочемо привернути увагу до місць, де бувала Леся Українка на Волині та які надихали її. Сьогодні у залі присутні літератори з різних областей України та гості з Грузії, Білорусі, Польщі, Болгарії та Чехії. Тому кожен бажаючий може ознайомитися із програмою заходів та долучатися до фестивалю, підходити, спілкуватися», - закликав Микола Мартинюк.


Після вистави, яку показали волинські театрали, на учасників фестивалю чекала вечірня екскурсія Луцьком.

Фестивальна програма триватиме до неділі включно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus