USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Львові масово заспівали гімн України

24 Серпня 2014 20:53
Львів'яни та гості міста долучились до флешмобу "Де б ти не був, зупинись і заспівай гімн України" сьогодні, 24 серпня, - повідомляє ZIK.

Саме о 15.00 на площі Ринок у Львові перед Ратушею учасники акції заспівали "Ще не вмерла України ні слава, ні воля". За приблизними підрахунками, на площі зібралося близько тисячі людей. Скільки загалом львів’ян та гостей міста проспівали гімн України, наразі невідомо.

"Це надзвичайно хвилюючий і радісний момент. Події, які останнім часом відбуваються в нашій країні, об’єднали націю. Приємно, що тут разом з нами виконують гімн і російськомовні українці. Мене переповнюють емоції. Ми переможемо, бо Україна – понад усе", - схвильовано говорив учасник флешмобу львів’янин Олег.

Люди, які зібралися на площі Ринок, виконали гімн України декілька разів. Окрім того, вони наспівували відому "кричалку" про президента РФ Володимира Путіна.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
титушко Показати IP 24 Серпня 2014 22:11
коментар було видалено
Серце болить Показати IP 24 Серпня 2014 23:15
До одного місця прапори вишиванки, президент все..люди гинуть невинні, яких в трунах привозять, добровольцями називають, а з хат майже з міліцією забирали......... до чого показакуха для Америки????????? Ми нікому не треба....утопія......Свої діти гірше ката її розпинають
Вікторія до Серце болить Показати IP 25 Серпня 2014 11:30
Справжні мужчини повинні захищати Україну. свою хату. свою сімю,На жаль, на війні убивають. Треба терпіти , оплакувати втрати, але не нити. Ми воюємо не заради Америки, ми воюємо за Україну.Люди самі організовуються і святкують День Незалежності України. І правильно роблять, не можна весь час плакати.СЛАВА УКРАЇНІ!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus