USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинській лізі КВН програли лучани. Фото

20 Травня 2010 14:21
Фінал Ліги КВН «Волинь» відвідав фронтмен групи «Тартак» лучанин Сашко Положинський. Як відомо, саме він був учасником першої луцької команди веселих та найкмітливіших, яка заявила про себе у Всеукраїнській телевізійній лізі КВН.

На грі був присутній Луцький міський голова Богдан Шиба. За його словами, подібний захід — це справжнє щастя. «Так я не сміявся вже давно», - захоплено сказав він.

У фіналі змагалося п'ять команд: «Тра-та-та 36 км» (Новояворівськ), «В душ» (Луцьк), «Оптом дешевше» (Тернопіль), «Термінал Б» (Бориспіль), «Наслідки політехніки» (Львів).

Впевнену перемогу вибороли гості з Новояворівська. Більш того, капітан команди «Тра-та-та 36 км» Назар Бійчук отримав звання найкращого актора Волинської ліги.
На другій сходинці розташувались «Оптом дешевше», третіми стали «Наслідки політехніки», «Термінал Б» - четвертий, лучани ж у волинській лізі зайняли останнє місце.
Переможці розділили призовий фонд, що становив шість тисяч гривень. Три, дві та одну тисячі відповідно отримали володарі першого, другого та третього місць.






Фото Максима Томащука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus