USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинська писанка прикрашатиме кабінет Порошенка

12 Грудня 2014 09:40
«Українським Фаберже» називають мистецтвознавці техніку володимир-волинського майстра Анатолія Бойка. Тож не дивно, що його роботи викликали неабияке захоплення у гостей фестивалю художньої творчості інвалідів «На крилах надії», що днями відбувся у Києві, - інформує «Волинь-нова».

Унікальну писанку з вирізьбленим тризубом митець подарував першій леді України Марині Порошенко. Зі слів жінки, виріб «чоловіка, який уміє робити... все» (так ми назвали розповідь про цього майстра, опубліковану у «Волині-новій» півтора року тому), прикрашатиме робочий стіл Президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
читач Показати IP 12 Грудня 2014 09:44
Кабінет Президента повинні прикрашати довідки, документи про зростання цін, підняття курсу валют, заходи і шляхи про негайне припинення війни і виведення зі ступору економіки України!!!
УГУ Показати IP 12 Грудня 2014 10:13
Знайшли нового ідола?***

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus