USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Без ліцензії автошкола на Волині навчає майбутніх водіїв

1 Серпня 2013 17:42
Волинські правоохоронці уже рік «воюють» з керівництвом автошколи «Славія». Ще у лютому у навчального закладу анулювали ліцензію на здійснення відповідної діяльності. Але набір груп здійснюється дотепер, інформує Волинський інформаційний портал.
Під час прийому громадян, 1 серпня, до начальника департаменту державтоінспекції в області Володимира Астапковича звернувся лучанин із тим, що його син у березні закінчив школу водіїв «Славія». Проте, водійські права йому так і не видали.
У повідомленні йдеться, що у навчальної установи ще в лютому анулювали ліцензію. Та попри це, школа продовжує набирати групи.
Щодо самого процесу навчання, то для цього у школи був лише один клас, майданчика для виконання практичних завдань не було. Тобто після теоретичних занять курсанти мали проходити практику одразу на дорогах міста.
Володимир Астапкович зазначив, що він добре поінформований про цю школу. «Ми з нею самі рік воюємо», - розповів він.
«Сьогодні ми займаємось цим питанням. Порушене кримінальне провадження по шахрайству», - додав головний міліціонер Волині Олександр Терещук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучани Показати IP 1 Серпня 2013 17:46
Автощколи -це метод видоювання грошей. Давно пора відмінити обовязковість проходження навчання у спецшколах для "любительський" прав. Автошкола має бути тільки на професійні права.
користувач Показати IP 1 Серпня 2013 22:17
пані Крошко наразі розповідає своїм "учням", що втілювала в життя освітній проект. Лохотрон натуральний, а міліція не реагує!!!!!!!!!!!! Навчання триває, а потерпілих все більшає
Я Показати IP 2 Серпня 2013 09:27
Це може та школа у якій трохи дешевше було ніж в інших? То ліцензію скоріш за все забрали не через те, що вони гірше вчать ніж інші, а ,як зазвичай, через те, що не всунули комусь на лапу.
братан Показати IP 2 Серпня 2013 12:34
Класна школа, у них ціни найнижчі в Луцьку через це і скандал
братан Показати IP 2 Серпня 2013 12:34
Класна школа, у них ціни найнижчі в Луцьку через це і скандал
небайдужа Показати IP 5 Серпня 2013 18:35
Найцікавіше те, що всі причетні особи до діяльності пані Крошко та організованої нею школи "рік воюють", а краще було б прийти на заняття до обдурених людей та сказати їм у вічі, що пра вони не отримають. Мабуть у п. Крошко надійний "дах".
небайдужа Показати IP 5 Серпня 2013 18:39
До речі, якщо організована група у будь-якій автошколі підлягає реєестрації у МРЕО, то як даївці, знаючи всі машини-учебки, жодного разу не спинили машини "Славії" і не поцікавились, на якій підставі учні займаються пактикою водіння?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus