USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через паперову тяганину в Луцьку будівельникам не заплатили мільйони

19 Серпня 2013 14:50
Будівельникам Центру екстреної допомоги боргують майже два мільйони гривень за виконану роботу. Про це розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час оперативної наради 19 серпня.

Будівельні роботи виконує фірма «Житлобуд-2». Гроші будівельникам ніяк не можуть виплатити з тієї причини, що документи на землю під Центром, мовляв, не до кінця оформлені.

Голова ВОДА дорікнув, що землю під Центром екстреної допомоги у Луцьку оформляють вже не один місяць. Він розповів, що через тяганину з паперами будівельників, які працюють на цьому об`єкті, «загнали в борги – мільйон 800 тисяч непроплачених грошей».

На вирішення цієї проблеми Борис Клімчук дав чиновникам часу до 23 серпня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
z Показати IP 19 Серпня 2013 18:08
прокуратура а чи виписала держахбудінспекція штраф за початок робіт без дозволу чи може кишка тонка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus