USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

До кінця року Волинь розбудують на 30 мільйонів

9 Листопада 2014 16:42
З обласного бюджету цього року витратять ще 30 мільйонів гривень на будівництво та реконструкцію. Кошти спрямують на десяток мільйонних об’єктів й інші дрібні будівництва, а це - школи, ДНЗ, дитячій табір, медзаклади.

Які об’єкти отримають найбільше інвестицій в будівництво і реконструкцію розповідає спеціально для Інформаційного агентства Волинські Новини заступник начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Лілія Павлова.

З її слів, найбільші грошові суми підуть витрачені на:

- будівництво школи в селі Житнівка Камінь-Каширського району - 2 мільйони гривень (її будувати розпочали у 2011-му році);

- будівництво полігону твердих побутових відходів у Ковелі – 1.3 мільйона гривень;

- школу у селі Білин Ковельського району – мільйон гривень;

- будівництво спортивної і актової залів у Володимир-Волинській спеціалізованій школі-інтернаті І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» - 0.721 мільйона гривень;

- будівництво школи і дитсадка в 55-му мікрорайоні луцька – 3.5 мільйона гривень;

- будівництво акушерсько-гінекологічного центру Волинського перинатального центру1.424 мільйона гривень;

- капітальний ремонт неонатального корпусу Волинського обласного територіального медичного об’єднання – 2.186 мільйона гривень;

- реконструкцію будівлі Волинського обласного перинатального центру – 3.869 мільйона гривень;

- табір «Супутник» у Шацьку - встановлення зовнішніх мереж каналізування – 1.7 мільйона гривень.

Втім, з останнім об’єктом виникають проблеми.

«Є загроза, що ми не встигнемо із табором «Супутник», адже досі не проведений тендер, а ці процедури тривалі по часу. Тому, аби встигнути освоїти кошти до кінця року, ми будемо просити в Києві, щоб нам дозволили провести спрощену процедуру тендеру», - пояснює керівник департаменту житлово-комунального господарства ОДА Володимир Банада.

Окрім того, посадовець зауважує, що є певні затримки із коштами у казначействі, мовляв, щотижня дають в середньому по 30-40 тисяч гривень і рідко коли приходять більші суми.

Зауважимо, що голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час особистого прийому громадян, який відбувся 3-го листопада, наголосив, що за цей і наступний рік на Волині мають бути завершені усі розпочаті добудови державної і комунальної власності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Завідуюча Показати IP 9 Листопада 2014 17:51
Садок № 40 вже побудували . А ви ще на нього гроші заклали ?
обс до Завідуюча Показати IP 10 Листопада 2014 10:53
дитсадок побудували по одній документаціі - будівництво школи та садка - першу чергу - садок- завершили- друга черга - школа - продовжується, але назва обєкту по кошторису зберігаеться
Ну Показати IP 9 Листопада 2014 19:39
Язиком пі...ти,не мішки носити.За 30 мілн.можна щось ОДНЕ!,важливе побудувати.А тут знову розтрусили кругом по трохи і знову нічого не буде повністю побудоване.АЛЕ Ж БУДУЄМО,ГРОШІ ВКЛАДАЄМО,там де можна і не буде помітно відкатати.ЖИДИ привикли язиком працювати,що і роблять і відкатують.А люди прочитали і забули. І так кругом.
Andrij до Ну Показати IP 10 Листопада 2014 09:15
Djakyjy sho pro nas z velukoji literu....))))) tak os, zi Zudu vidvojyvalu i vidbodyvalu svojy derzavy tak sho Nashij nenzi do neji she sratu i sratu. A vu kozaki-kizjaku ne mozete navit vtrumatu te sho..vid sovetiv naxaljavy distalosja....sala ykraini!!!!!!! - gerojam sala!!!! !
сірий вовк Показати IP 10 Листопада 2014 08:33
До кінця року Волинь розкрадуть на 30 мільйонів.
Лучанка Показати IP 10 Листопада 2014 09:07
...реконструкцію будівлі Волинського обласного перинатального центру... та його ж ще не побудували, а вже реконструюють - це що називається - приїхали!
обс до Лучанка Показати IP 10 Листопада 2014 10:57
передбачається використання існуючих приміщень старих корпусів для потреб перинатального центру з добудовою нових площ.Так було із самого початку, тому і назва - реконструкція
обс Показати IP 10 Листопада 2014 10:59
п.с.Реальноцих коштів не буде якщо зараз дають по 30 тис на тиждень як і не буде спрощеноі процедури про яку каже банада

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus