USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Директор ЖКП №3 звинуватив Луцьку міськраду у порушенні закону

8 Серпня 2013 17:59
Нинішнє керівництво житлово-комунального підприємства №3 у Луцьку вважає, що «факт нецільового використання коштів в листі екс-директора не містить під собою правового підґрунтя», інформує Четверта влада.
Видання отримало відповіді на скаргу щодо правильності використання коштів екс-директора ЖКП №3 на вбиральню біля кафе «Сніжинка». Одна відповідь надійшла із самого ЖКП №3, а інша - з Луцької міської ради, хоча вони майже ідентичні.
Місяць тому «Четверта влада» писала про платну громадську вбиральню, на покриття збитків якої, нібито, використали кошти мешканців на утриманню будинків. Про це написав сам колишній директор житлово-комунального господарства №3 Олександр Закревський у довідці директору департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради. При чому екс-директор сам написав, що таке розпорядження коштами є прямим порушенням закону.
«Четверта влада» звернулася у прокуратуру з проханням перевірити зазначені у довідці факти, однак правоохоронці перенаправили скаргу у міську раду.
У відповіді йдеться, що згідно із статутом житлово-комунального підприємства №3, Олександр Закревський жодних незаконних дій не робив.
«Інформація викладена у листі колишнього директора ЖКП №3 Закревського О.В. № 603 від 06.11.2012 року, адресованому директору департаменту Кубіцькому І.Є. стосовно прямого порушення законодавства щодо нецільового використання коштів мешканців житлових будинків, є недостовірна та не відповідає дійсності, оскільки вбиральня перебуває на балансі ЖКП №3 та її фінансування здійснюється не з коштів державного чи місцевого бюджету, а за рахунок коштів ЖКП №3. Чим мотивувався пан Закревський при написанні листа нам не відомо, оскільки на цей час останній в ЖКП №3 більше не працює», - йдеться в листі ЖКП №3.
Також у листі сказано, що фінансування вбиральні здійснюється за кошти, які надходять від діяльності самої вбиральні і за кошти, отримані в результаті здійснення господарської діяльності ЖКП №3.
«Керуючись вищенаведеним повідомляємо Вам, що факт нецільового використання коштів в листі екс-директора Закревського не містить під собою правового підґрунтя. Керівництво ЖКП №3 витрачає кошти прозоро, в порядку та у спосіб передбачений законодавством України, згідно цілей діяльності передбачених статутом підприємства», - підсумовують у листі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Олексій Показати IP 8 Серпня 2013 21:44
Не розумію, до чого тут назва "Директор ЖКП №3 звинуватив Луцьку міськраду у порушенні закону" Ні в тин не в ворота не вписується.
235 Показати IP 9 Серпня 2013 10:13
Якщо кошти отримані від мешканців за послуги з утримання будинків та прибудинкових території використовуються на обслуговування інших об"єктів,зокрема, вбиральні платної, тоце і є нецільове викорпистання коштів мешканців будинків, які на ці кошти тнедоотримали послуги! Тому ЖКП №3 повинно повернути кошти мешканцям за недоотримані послуги. А Якщо міська рада (а це очевидно так) заставляла ЖКП 3 робити ремонти в платному туалеті за любі кошти, то мешканці будинків повинні подумати чи правильно підвищили тарифи і куди діваються кошти, сплачені за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій! А Закревський пише у даному випадку те, що насправді знає!
7777 Показати IP 9 Серпня 2013 16:30
Шановний 235 читайте уважно інформацію наведену в даному листі http://4vlada.com/volin/28765. Там чітко вказано, що збитки покриваються не за рахунок коштів мешканців, а саме від надання платних послуг населенню, підприємствам та організаціям і не входить до складу послуг пов’язаних з утримання будинків (зокрема це транспортні послуги, столярні, електромонтажні, санітарно-технічні роботи, перевірка та прочистка димових та вентиляційних каналів тощо та від доходів громадської вбиральні. Не вводьте людей в оману шановний 235!!!
Люся Показати IP 14 Серпня 2013 14:25
Закревський крав в ЖЕКу все що тільки зміг і йому в цьому допомагала аферистка Перун Л., за що він її і призначив на посаду головного інженера. Всі вони діляться в Соколовською, бо ті хтоне знає табличку ділення довго на посаді не сидять. Їх Соколовська прибирає, що і зробила з Закревським О. Він відмовився за продовження контракту платити гроші, які були досить значні. А чого досить сидить в ЖЕКу Перун Л., яку то продвигають в посадах, то задвигають. Зараз вона майтер поточного ремонту. Освіти нуль, зато злодійка перша. До 3 віників виданих за місяць робочим при ревізії доставляла нуль і получалось, що двірник кожен день замітав новим віником. А рукавиці, мило, хто їх бачив як вона працювала кладовщицею в ЖКП № 3. Мітли двірникам не давала, а списувала і гроші з Закревським ділили, а потім знову ті ж мітли оприходувала. Чого Романюк Закревського вигнав, а цю с.чку і досі тримає? Бо знайшла вже спільну мому з новим директорм ЖКП № з Юлдашевим, кумом Соколовської Л. Тепер буде з цим давати дань Соколовській. А Романюк губошльоп - вигнав Закревського - вижени і Перун.
Мерії Показати IP 14 Серпня 2013 14:28
Взагалі треба перевірити освіту працівників ЖЕКу, а то вийде майстер на будинок і нівчому не розбирається. Бо що може знати людина в будівництві, якщо вона вчилася торгувати , прясти, або стригти? За що ми платимо гроші?
Закревському Показати IP 14 Серпня 2013 14:33
.Відкрив свого смердючого рота як вигнали з роботи. А де раніше був? Хамло, тобі ж було не принеси взятки, то ти со світу з'їдав. Кормили тебе, поїли, а Перун ще й подяки в газету писала і попала на посаду головного інженера. Ми раді, що тебе збулися, бидло, скільки тобі всього треба, крав, крав, хамив і все було так добре. А чого зараз пишеш? Сиди, ти ж всім закривав рота. Забери ще собі Перун, бачиш як тебе обмахала. А тепер розказує, як ти її заставляв писати подяки. Зараз вона в газетах вже дякує собі і новому начальнику Юлдашеву і за це отримує премії
Перун Показати IP 14 Серпня 2013 14:36
А я готова на все заради посади. Да на все. Писала подяки і далі буду писати. А Закревський своє вичерпав, досить з нього.
101 Показати IP 14 Серпня 2013 14:38
Ще треба Кру наслати і перевірити скільки всього списано при Закревському. В будинках нічого не робилося, а списано по 20,0 тис.грн. на матеріали.
Галя Показати IP 14 Серпня 2013 19:22
Всіх треба вигнати, не тільки Закревського О., Сидять по 20 років директорами і в сраці всіх мають
Соня Показати IP 15 Серпня 2013 20:06
Закревський був хороший і я його любила
Аркадій Показати IP 30 Серпня 2013 21:54
що заздрість давить,що гарні жінки в жеку працюють от і вирішили грязю полити,бо в самих ні рожи ні кожи.
микола Показати IP 15 Березня 2014 07:12
люстрація

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus