USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто головний інвестор у господарство Волині

28 Серпня 2013 12:44
Головні країни-інвестори у господарство області назвали під час засідання робочої підгрупи «Міжнародна економічна інтеграція».

Засідання робочої підгрупи «Міжнародна економічна інтеграція» напряму реформ «Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції» Регіонального комітету з економічних реформ відбулося 28 серпня у Луцьку.

Начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Волинської облдержадміністрації Андрій Ломага повідомив, що протягом останніх років спостерігають тенденцію до збільшення іноземних інвестицій. Так, за станом на 1 липня 2013 року їхній обсяг становив 384,1 мільйони доларів США. У господарство області інвестували 37 країн. Найбільше надходжень надійшло з Кіпру (31,2%), Британських Віргінських островів (24,1%), Польщі (8,6%) та Словаччини (5,4%). Лідером за залученням іноземних інвестицій став Луцьк. На місто припадає 60% інвестицій. Йому поступаються Нововолинськ, Ковельський, Луцький та Ківерцівський райони.

ЧИТАТИ ЩЕ: З ЯКОЮ КРАЇНОЮ ЄС ВОЛИНЬ СПІВПРАЦЮЄ НАЙБІЛЬШЕ

Щодо галузей, у які іноземці вкладають кошти, лідерами є промисловість (52%), оптова та роздрібна торгівля (20,1%), інформаційно-телекомунікаційна сфера (7%).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus