USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Квас Луцький» готують за унікальним рецептом

23 Червня 2010 11:58
Вже чотири роки як луцький підприємець Василь Попович налагодив виробництво «Квасу Луцького» за авторським рецептом.

«Рецептура та інгредієнти «Квасу Луцького» - близькі до того хлібного квасу, який робили у нас в радянські часи. Це не просто напій - це продукт живого бродіння», - каже Василь Попович і зізнається, що тримає рецепт квасу в таємниці.

Термін придатності «Квасу Луцького» - всього три дні.

Василь Попович наголошує, що напій, який продається у пляшках і називається квасом – зовсім не продукт живого бродіння. «Вони пишуть, що це продукт живого бродіння. Але термін придатності цього - квасу 90 діб! За цей час він безліч разів перебродить», - каже підприємець.

Живий квас відрізняється він «підробленого» тим, що не містить вуглекислоти. Її використовують для насичення квасу газом. Натомість «живий» квас містить лише той газ, що утворився від бродіння.

Нині «Квас Луцький» має великий попит. Василь Попович збуває близько 8 тонн продукції. Втім скаржиться на те, що влада не сприяє у розвитку бізнесу. «Якби б ми могли збільшити кількість точок реалізації, то б варили ще й квас за іншими рецептами. Якби б я мав більше своїх точок збуту, а не продавав квас через власників точок, - то б міг краще контролювати якість продажу», - каже Василь Попович.

Підприємець каже, що незабаром з’явиться торгова марка «Квас Луцький» із своєю символікою на точках продажу та будуть лейбовані ємкості, у яких продаватиметься квас. Окрім того, на точках продажу квасу тим, хто купує напій «з собою», пропонують нові пластикові фірмові пляшки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
маруся Показати IP 24 Червня 2010 02:41
а санстанція той квас добре перевіряла? а знаєте, що водиться в бочках, які стоять немиті (бо хто ж їх миє, чим і т.д. )цілий рік. ніколи не бачили?а я бачила! десь з 7 см шар слизу та копошашихся червяків!після цього я таке ні квас, ні пиво не пю! чим мити і як ви теж маєте влас.рецепт?
Саша Показати IP 3 Березня 2011 20:05
Маруся зараз пиво и квас. з кегів продають, а не так як ви колись з бочок. А кегі миються не по простий технології. І нетреба гнати на нормальних людей які ділом займаються.
Hoor Показати IP 25 Червня 2011 10:40
Квас неплохой, но аспартам портит всю картину.Василий Попович, не жлобитесь, добавляйте сахар.
Юрий Показати IP 10 Липня 2011 22:09
Как по мне, то квас отличный. Во всяком случае, лучший я еще не пробовал.
саша Показати IP 5 Травня 2012 13:40
ми вчьора були в Луцьку і купили 1літ квасу,скажу чесно я розраховував ,що квас буде хужий)))но як попробували,то жінка не могла відірватися від бутилкі,дуже смачний.
Саханов Показати IP 13 Червня 2013 22:41
Банчим етим квасом в Киеве , отличный квас только Арсеневскому уступает немного !
Ангеліна Показати IP 16 Вересня 2013 12:36
самий найкращий квас в Україні...а цукру там навіть забагато не те,що хтось пише мало)) усім смачного!!!
Петро Показати IP 9 Грудня 2013 18:58
шановні, менше споживайте усяких хімнапоїв, кров розрідується тільки чистью водою, ви ж руки миєте тільки водою, а не квасом, і т.д. Вам пропонують квас, але не дають його склад. Організм людини складається із значної кількості води, тому ми її повинні поповнювати і саме чистою, а не різними сумішами. Вода-це життя.
ВАСИЛЬ Показати IP 12 Травня 2014 22:40
ЦЕ НЕ КВАС, А КВАСОВИЙ НАПІЙ ІЗ ЗАМІНОЮ ЦУКРУ НА РІЗНІ ШТУЧНІ МАТЕРІАЛИ. ЙОГО ВИП'ЄШ І ДЕНЬ СОЛОДКО В РОТІ, АЖ ГИДКО. МІНЯЙТЕ РЕЦЕПТУРУ.
Лион Показати IP 1 Липня 2014 20:42
А у него что квас метаном насыщен.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus