USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Латвієць викрив корупціонера на Ягодинській митниці

26 Червня 2014 13:43
Факт одержання службовими особами митного поста «Ягодин» Ягодинської митниці Міндоходів неправомірної вигоди в сумі близько 6000 гривень, встановили під час негласних слідчих дій в межах двох кримінальних проваджень, внесених до Єдиного реєстру досудових розслідувань прокуратурою Волинської області у травні 2014 року.

Про це повідомили в управлінні внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Волинській області.

А вже під час завершального етапу проведення негласних слідчих дій 7 червня цього року, зафіксували факт вимагання та одержання неправомірної вигоди одним із співробітників Ягодинської митниці Міндоходів в сумі 50 доларів США та 100 гривень. Ці незаконні кошти митник отримав від громадянина Латвії за пропуск поза митним контролем через державний кордон на територію України товарів, які підлягали розмитненню та оподаткуванню.

Водночас, на робочому місці цього співробітника митниці, зокрема в його сумці, виявили готівкові кошти: 5700 гривень, 330 доларів США, 200 польських злотих.

До слова, факти зловживань та ймовірні корупційні прояви в органах Міндоходів громадяни та представники бізнесу можуть повідомляти на спеціальний антикорупційний сервіс «Пульс» за номером (044) 284 00 07.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Аня Показати IP 26 Червня 2014 13:50
І що змінилося? Вкрав,руку відрубай,тоді буде боятися і іншим буде наука. А так було і буде,колрупція- це клеймо приклеєене назавжди,його не викорінить ніхто. Це вже в генах ворюг і бандюн,хто при коритах.Вони ж повинні житти нормально, а не бути батраками,як ми
Петро Показати IP 26 Червня 2014 14:16
а що ті що там їздять чорними машинами не берутьвсі інші які працюють як на митниці так і у податковій !!? вони ж там беруть ще й як але всі зв"язані і діляться за 6000 грн. зловили і це вже звітують. А чому ви не зловите на більших значно сумах? бо все самі розбираете ділетесь? так то це теж треба розкривати щоб люди не бумали звідки у вас такі автівочки і будиночки як гриби після дощу виростають !!!!!!!!!! майте совість бо і до вас доберуться !
Надя Показати IP 26 Червня 2014 14:24
Винні не тільки митники, а й ті що дають. Вони також обдурюють державу, ще може й більше, не сплачуючи податки, Подивіться на всіх тих хто їздить за кордон. Одиниці зареєстровані підприємцями і хоч щось платять. Всі інші мають і машини і будують будинки, і відпочивають, і ні копійки не йде в бюджет. А потім хочуть пенсії і т.д. Потрібно повністю міняти систему і мінятись в першу чергу самим.
Анонім до Надя Показати IP 26 Червня 2014 14:53
Повністю підтримую- це все видно неозброєним оком. Дивишся на це все і думаєш,вони думають,що ми сліпі і не бачимо цього збагачення за наш рахунок.Але ці бандити добре знають,що ми наріфд вдіяти нічого не можемо і так чинять.Знають,що їх ніхто не накаже. От і коїться це беззаконня.Але як буде третій майдан,тоді їм буде гаплик.Полетять ці машини,віли і вони рам з ними бандюги
Давно Показати IP 26 Червня 2014 16:46
Пора запитати кожного громадянина України про доходи і нехай пояснюють за які кошти куплені машини, побудовані будинки за всі 23 роки незалежності нашої держави. Якщо тітка із села має квартиру в Луцьку, звідки кошти? Але хто буде питати, коли самі....
Мельник до Давно Показати IP 26 Червня 2014 16:54
А що маєш ти?
Нашо до Мельник Показати IP 21 Липня 2018 10:43
Кожного питати?Ти дурний , скажи мені? Це може написати тільки дурна людина, в якої нема свого, але заздрить другому, якшо в мене нема, то хай в нього тоже заберуть Чи може в нашій країні за 4000 грн в місяць можна купити і машину і квартиру і будинок? Ти бачив які там суми податків при розмитненні?Хто його митнити буде Хай зроблять щоб щоб вигідніше було митнити ніж на лапу кидати, тоді і будуть йти кошти.
Саша до Давно Показати IP 26 Червня 2014 18:20
ну,да тількі луцькі пани можуть мати віли у Луцьку, а селянин тількі мазанку в гов..і. Бо на теперішній час 30 тис.$ це такі великі гроші треба ввести антикорупційне бюро,щоб розібралося звідки у баби гроші))) Мабуть на відкатах вкрала,а може рекетом займалася в буремні 90-ті. А те що кожна сц..уха їздить на машині за 100 тис$ і яку треба заправити кожен день на 500 грв,а у папіка ще є жінка,двоє дітей які тоже їздять на такіх самих машинах і у кожного по квартирі чи будинкові, і відпочинок тількі на Гоа три рази в рік,це все чесно зароблені гроші... А ти дурню рийся у своїх 25 га, кожен рік старайся докупити щось із техніки,живи у хатині з двома дітьми і жінкою в двох кімнатах по 15 квадратів і прийде цей Давно і спитає тебе звідки у тебе ці хороми.... Кароче д..біл
До мельник Показати IP 26 Червня 2014 17:04
Все що маю декларую і сплю спокійно, тому що люблю занон. Тобі того ж бажаю.
Бармалєй для дєвочки Показати IP 26 Червня 2014 18:44
Мила, коли ти останній раз брала квиток в маршрутці.? Треба починати з цього
Проти корупції , ко Показати IP 27 Червня 2014 00:41
Тільки ЛЮСТРАЦІЯ !!! Приклад Грузії.Та й самим треба боротись . Приховане відео з фактом вимагання в інтернет ( з датою і часом ) - повірте , що зпрацьовує добре.
1223 Показати IP 27 Червня 2014 07:38
на митниці все залишилося без змін брали беруть і будуть брати . куми брати сестри всезалишипося без змін і в кожного митника в кишені в сумці пежать гроші які вони збирають на верх а цього влупили значить щось почав возмущатись проти керівництва

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus