USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі автобуси - кращі в Україні

31 Жовтня 2012 18:01
ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» стало переможцем Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» в номінації «Продукція. Товари виробничо-технічного призначення». Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті автозаводу.

Кращим у номінації визнано міський автобус з напівнизьким рівнем підлоги А20111.

Церемонія нагородження фіналістів, лауреатів та переможців конкурсу відбулася в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім». На виставці були представлені кращі зразки вітчизняної продукції (товари, роботи, послуги) з усіх регіонів України за різними номінаціями.

Довідково:
Богдан А20111 — нова модель міського автобуса малого класу.
Автобус виготовлений на базі шасі HyundaiHD-78 (Корея). Використовуються високонадійні агрегати: двигун, коробка передач, передня вісь, задній міст, кермовий механізм та кермова колонка. Двигун об’ємом 3,9 л розвиває потужність 150 к. с. і відповідає екологічним вимогам Євро-4.
Однією з особливостей конструкції автобуса є застосування задньої пневматичної підвіски, яка дозволяє покращити плавність руху та автоматично підтримувати висоту кузова в русі при частковій та повній завантаженості.
Автобус має просторий, світлий салон з напівм’якими сидіннями, з великими зсувними кватирками та аварійно-вентиляційним люком, обладнаний двома службовими дверима. В автобусі можна перевозити до 48 пасажирів, в тому числі – 24 сидячих.
Робоче місце водія обладнано регульованою кермовою колонкою, ефективним обігрівом, перегородкою, яка відокремлює робоче місце водія від пасажирів салону.
Автобус А20111 оптимально підходить для використання на міських маршрутах і відповідає найсучаснішим технічним вимогам та запитам ринку перевезень України та інших країн
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
тиць-здиць Показати IP 31 Жовтня 2012 18:13
А як же ж б/в тролейбуси з Польщі?
Чеширский Кот до тиць-здиць Показати IP 31 Жовтня 2012 20:55
Отдадим назад.
татарин до тиць-здиць Показати IP 31 Жовтня 2012 21:18
а мова, власне, про автобуси...
Лучанин до татарин Показати IP 1 Листопада 2012 00:40
Так справа в тому що нинішні тролейбуси теж хороші, а ми маємо обноски донашувати. Немає в країни майбутнього, поки ми так економіку розвивати будемо!
пасажир Показати IP 1 Листопада 2012 10:43
Так купіть такий автобус і возіть пасажирів в рідному місті ним. Думаю на маршрут Вас поставлять без проблем. А краще беріть зразу не один а 100.
РОШЕН ко Показати IP 1 Листопада 2012 15:14
Я думаю, якби купили оргигінальний автобус Хюндай, то він був би дешевший за наш самопальний і набагато надійніший. проте наші олігархи (поРОШЕНко та Васадзе) з мільярдерів стали б міліонерами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus