USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Луцьктепло» платитиме борги «Нафтогазу»

10 Лютого 2014 16:08
У мільярдний бюджет Луцька додадуть ще 15 мільйонів. На цю суму збільшили доходи спеціального фонду бюджету міста.

Про це стало відомо під час позачергового засідання виконкому міськради сьогодні, 10 лютого.

15 мільйонів гривень державних субвенцій отримало підприємство на погашення різниці в тарифах. Міськвиконком прийняв рішення збільшити міський бюджет на цю суму.

З цієї суми підприємство заплатить податки та виплатить борги за спожитий газ НАК «Нафтогаз України». Заступник міського голови Лариса Соколовська розповіла, що за 2012 рік «Луцьктепло» боргує 12 мільйонів гривень. Тож з боргами 2012 року вдасться розрахуватися повністю. Решта коштів піде на погашення боргів 2013 року.

Точну загальну суму боргів Лариса Соколовська не назвала.

«Я не готова зараз на це відповісти, точної суми не скажу. Ми робили розрахунки за станом на 1 січня. Завтра будуть новіші матеріали. Але загальна сума становить порядка 60 мільйонів», - зауважила вона.

Різниця в тарифах – різниця між сумами за надані послуги населенню та собівартістю спожитого газу. На погашення цієї різниці щороку держбюджет надає субвенції комунальним підприємствам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus