USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На КП «Ласку» собак з інших міст не возять

1 Березня 2017 09:29
Директор КП «Ласка» Дана Новарчук переконує, що всіх тварин, яких відловили не в Луцьку, повертають у ті ж міста, а не привозять в обласний центр.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді 28 лютого.

Нагадаємо, на сайті електронних петицій зареєстрована петиція з проханням не привозити у Луцьк безпритульних собак з інших міст України.

Директор притулку для тварин запевнила, що підприємство не завозить відловлених тварин на територію міста, а повертає у ті населені пункти, де їх взяли.

Крім того, вона повідомила, що торік на відлові в інших містах «Ласка» заробила 300 тисяч гривень, які витратили на поточні витрати підприємства: електроенергію, воду, сміття, продукти, медикаменти, ремонт авто.

Цього року також хочуть заробити близько 400 тисяч гривень. З її слів, у інших містах ціна на таку послугу вища, аніж у Луцьку, приміром, на львівському підприємстві, яке теж займається відловом тварин, платять по 23 тисячі гривень за 10 собак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus