USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На поточний ремонт вулиць Луцька витратять майже 2,5 мільйона

15 Травня 2017 12:14
Тендер на поточний ремонт п’яти вулиць міста відбуватиметься у травні.

Торги на здійснення робіт з поточного ремонту низки вулиць Луцька відбуваються через електронну систему «Prozorro». Очікувана вартість робіт у межах п’яти лотів становить загалом 2,467 мільйона гривень.

Йдеться про поточний ремонт вулиць Рилєєва, Волноваської, Марка Вовчка (від вулиці Гнідавської до Шота Руставелі), автомобільної стоянки на вулиці Глушець, а також ремонт тротуарів біля будинків №1,3,5а,7 на вулиці Рівненській.

У рамках робіт передбачені фрезування асфальтобетонного покриття, розбирання асфальтобетонного покриття пневновідбійним молотком,навантаження та перевезення будівельного сміття, демонтаж існуючого бортового каменю улаштування дорожнiх корит коритного профiлю з застосуванням екскаваторів, укладання щебеневих основ та влаштування покриттiв iз гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної сумiші, перекладання горловин цегляних колодязiв трирядовою кладкою, встановлення чавунних люків для колодязів тощо.

Тендерні пропозиції прийматимуть до 29 травня.

ЧИТАТИ ЩЕ: КАПРЕМОНТИ ЛУЦЬКИХ ДОРІГ ТА ДВОРІВ РОЗПОЧНУТЬ ВЖЕ З ЧЕРВНЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корінний лучанин Показати IP 15 Травня 2017 13:04
А чому не згадується затверджений ще РОМАНЮКОМ М.Я. план ремонту вулиць Луцька на 2017р.? Що, вже не треба? Мера нема і вже нема кому вимагати!? Покажіть той план. Зараз влада місцева новоспечена буде валити на попередників бо це українська традиція. Я в цьому не сумніваюсь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus